Over NederlandFeest.nl

NederlandFeest.nl is een website opgericht in 2017 ter promotie van Nederlandse feestdagen en tradities. Denk aan het Sinterklaasfeest, waarbij de site zich inzet voor het behoud van Zwarte Piet.

Nederlandse feestdagen en tradities komen steeds meer onder druk te staan. Omdat er in Nederlandse media weinig aandacht is voor wat er écht leeft in Nederland, is NederlandFeest.nl opgericht. Hier vind je wél verhalen over vuurwerk. Hier gaat het wél over paaseieren en niet over verstopeieren. En Winterfeest? Dat noemen wij gewoon Kerst!

Wie beheert NederlandFeest?

Op dit moment worden de website en alle sociale media bijgehouden door slechts 1 persoon. Er zit geen bedrijf achter. Het is dus een hobby van een liefhebber van onze feestdagen en tradities. Gewoon naast het reguliere werk als redacteur.

Sponsoring

Sponsoring loopt op dit moment alleen via Google Adsense-advertenties en via affiliates. Dit is nodig om deze website te kunnen runnen, onderhouden en te blijven behouden. Wil jij bijdragen aan NederlandFeest? Dat kan: stuur een mailtje naar info@nederlandfeest.nl en kom in contact. Samen bekijken we dan hoe we jouw bedrijf kunnen promoten.

Foutje gezien?

Ziet u een fout op NederlandFeest.nl? Neem dan contact op via info@nederlandfeest.nl. Uiteraard probeert NederlandFeest er alles aan te doen om fouten te voorkomen. Een enkele keer glipt er toch iets doorheen. Dat is menselijk en daar leer ik van.
Dus kom niet meteen met boze dreigbrieven – ja, dat is wel eens voorgekomen – , maar neem gewoon even contact met ons op via social media (Twitter, Facebook, Instagram), reageer door hieronder een reactie te plaatsen, of stuur een mailtje naar info@nederlandfeest.nl.
Bedankt voor de medewerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *