NederlandFeest.nl is een website opgericht in 2017 met het doel om onze Nederlandse feestdagen en tradities meer aandacht te geven. Denk aan het Sinterklaasfeest, Kerst en Oud en Nieuw. Vuurwerk, paaseieren, paasvuur, Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn hier heel normaal. En is er iets over Zwarte Piet te melden? Dan lees je dat ook op deze website.

Nederlandse feestdagen en tradities zijn de laatste jaren onder druk komen staan. NederlandFeest.nl laat zien hoe leuk de feestdagen zijn en dat er eigenlijk niets te klagen valt. Je kunt ze maar beter vieren!

Wie beheert NederlandFeest?

Momenteel wordt de website, de sociale media en podcast door maar 1 persoon bijgehouden. Het is dus een hobbyproject, dat wellicht kan uitgroeien tot meer. Maar daar heb ik jouw hulp bij nodig.

Deze website is een mix van journalistiek en entertainment. Van nieuwtjes over de feestdagen tot allerlei leuke achtergrondinformatie over die feestdag.

Sponsoring

Sponsoring loopt op dit moment via Google Adsense-advertenties en via affiliates. Dit is nodig om deze website te kunnen runnen, onderhouden en te blijven behouden. Onlangs heeft een advertentieplatform NederlandFeest.nl geweerd vanwege Zwarte Piet. Daarom is jouw steun zo belangrijk. Wil je bijdragen? Dan kan dat door een bezoek aan onze sponsoren te brengen. Wil je zelf adverteren? Dat kan ongetwijfeld ook. Stuur een mailtje naar info@nederlandfeest.nl en kom in contact. We bekijken dan samen hoe we jouw bedrijf kunnen promoten.

Foutje gezien? Klacht?

Ziet u een fout op NederlandFeest.nl? Neem dan contact op via info@nederlandfeest.nl. Uiteraard probeert NederlandFeest er alles aan te doen om fouten te voorkomen. Een enkele keer glipt er toch iets doorheen. Vergissen is menselijk, dus neem het niet te zwaar.

Kom dus niet meteen met boze dreigbrieven – ja, dat is wel eens voorgekomen en daar wordt niet meer op gereageerd – , maar neem even contact met ons op via social media (Twitter, Facebook, Instagram). Mailen kan natuurlijk ook. Of reageer hieronder.

Klachten? Kan ik me niet voorstellen! Maar ook ik ben een mens en kan soms iets fout doen. Daar leer ik van. Dus schroom niet een berichtje te sturen.

Vrijheid van meningsuiting en persvrijheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ook als het om zaken als Zwarte Piet gaat. Til er niet te zwaar aan, maar geniet van de feestdagen. Lach eens wat vaker. Dat doet een hoop goed! 😂

11 thoughts on “Over NederlandFeest.nl

  1. Goed idee. Alleen zijn wij geen politieke partij en er ook niet aan verbonden. Voel je vrij om een referendum te starten! 😉 Wij doen er graag verslag van.

 1. Hallo,
  `Géén Zwarte Pieten meer hier, géén Zwarte Pieten meer daar…!’ Het is om moedeloos van te worden! Ondanks de sentimenten van bijna heel Nederland, verdwijnt Zwarte Piet in rap tempo en dat maakt mij zeer verdrietig, zéker na het lezen van de laatste ontwikkelingen: De haters winnen het van ons.
  Let wel, ik ben niet tegen veranderingen op zich. Als Piet ook in gekleurde vormen zou verschijnen, zou ik het niet erg hebben gevonden, als het maar een leuke creatieve uiting was en er geen agressie achter zat… Maar dat doet het dus wel. En iedereen zwicht voor ze, omdat KOZP iedereen omkoopt, ompraat en chanteert. En niemand doet er wat aan!
  Het lijkt wel een steeds erger wordende ziekte, zonder effectief medicijn.
  Ik hoop dat Zwarte Piet mag blijven, maar ik zie het somber in…
  Groetjes, Karina.

  1. Daarom kun je het best Zwarte Piet zelf blijven vieren. Door over hem te praten, in gedichtjes op te nemen, te laten zien (desnoods zelf tekenen of spelen). Geef het ook weer door aan anderen. Een traditie verdwijnt niet. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *