Alphen aan den Rijn: een Sint voor ieder kind

Een Sint voor ieder kind. Dat is waar stichting De Fantasie Compagnie uit Alphen aan den Rijn zich voor inzet. Een nieuw initiatief, dat onder meer van het Lokaal Sinterklaas Journaal Alphen.

Een Sint voor ieder kind

Met dit initiatief maken de goedheiligmannen- en vrouwen uit Alphen het Sinterklaasfeest voor ieder kind speciaal. Dus ook voor kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben. Denk aan het brengen van een bezoekje van Sinterklaas en Zwarte Piet. Maar de organisatie geeft ook vrijkaarten weg voor de Grote Sinterklaasshow in theater Castellum.

Hoe draag ik bij aan Een Sint voor ieder kind?

Bij de stichting Fantasie Compagnie kun je Sinterklaas en Zwarte Pieten huren. Dat kan ook gewoon via de Facebookpagina. Door deze bij de organisatie te huren, steun je meteen dit mooie initiatief. Ook kun je een donatie doen, zodat je kinderen in Alphen aan den Rijn een geweldige Sinterklaastijd geeft.

Sinterklaas, Zwarte Piet en cadeaus!

Gezinnen die een mooi Sinterklaasfeest eigenlijk niet kunnen veroorloven, kunnen rekenen op hulp vanuit dit project. De Sint en zijn Pieten maken van hun bezoek één groot feest en komen niet met lege handen. Natuurlijk nemen de Pieten cadeaus mee. De cadeaus worden geleverd door gulle Alphenaren én door de opbrengsten van de bezoekjes aan particulieren en bedrijven. En krijg jij kaartjes voor de Grote Sinterklaasshow? Dat is dankzij Fonds Alphen. ☺

Sinterklaas en Zwarte Piet nú al boeken!

Wil jij dat de Sint en zijn Pieterbazen jouw huis of bedrijf niet stilletjes voorbijrijden? Zorg dan dat je NU boekt! PlanningsPiet is al druk met de eerste aanmeldingen. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn! Bekijk de Facebookpagina en boek óf doneer en geef aan Sint voor ieder kind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *