Bebo Parket reclame boordevol Zwarte Pieten!

Wat hoorde onze tipgever nou dan op de radio? Een liedje dat begint met “Zwarte Piet moet blijven, Zwarte Piet is stoer”. Dat móet aan NederlandFeest.nl worden doorgegeven. En dus: GRATIS aandacht voor dit topbedrijf uit Vriezenveen in Overijssel! Het blijkt te gaan om een reclame die op de radio wordt gedraaid. Misschien zelfs op tv, al hebben wij de video nog niet gespot. Dat wordt meer RTV Oost of lokale omroepen kijken dus! Maar met de reclame op onze website en een link dit bericht op Facebook,Twitter en Instagram, moet het met de naamsbekendheid van Bebo Parket ook wel goed komen. 😉

Bebo Parket maakt reclame met Zwarte Piet

Het bedrijf Bebo Parket uit Vriezenveen durft! Dat kunnen we wel stellen. Alhoewel… Met meer dan 1000 intochten met Zwarte Piet, is Zwarte Piet helemaal zo gek nog niet. En dat weet Bebo Parket, het bedrijf met de goedkoopste vloeren van Nederland, ook wel.

Dít liedje uit deze video hoor je regelmatig door de speakers van jouw radio schallen. Bekijk de Sinterklaas-video van BeboParket hier of bekijk het op hun YouTube-kanaal en doe meteen vloerinspiratie op!

Nieuwe advertentie Bebo Parket

Dit is nieuwe advertentie van Bebo Parket die volgens directeur Frans Bolier vanaf 15 november 2018 in de kranten verschijnt:

Foto via Frans Bolier, Bebo Parket Vriezenveen.

Het bedrijf uit Vriezenveen zegt de aandacht geweldig te vinden. “Hoe meer aandacht hoe beter”, schrijft Bolier in een reactie aan NederlandFeest.nl. Het bedrijf druist in tegen de zogenaamde Pietendiscussie. Bebo krijgt juist veel positieve meldingen over hun Zwarte Piet-reclames.
In de krantenadvertentie speelt een donkere dame uit Gambia de hoofdrol. Ze draagt een Sinterklaasmantel en de staf van de Sint. Het model is een vriendin van Bolier. In een artikel van RTV Oost uit 2014 lees je meer over haar rol in de campagne.

Media-aandacht voor Bebo Parket

RTV Oost had het in 2014 al over dit bedrijf dat zich pro-Zwarte Piet opstelt. Ook NRC Handelsblad berichtte een maand daarna over het Twentse bedrijf. Hoe gaaf is dat? Al die aandacht voor de Bebo Parket Zwarte Piet? Voor de omzet moet dat wel goed zijn, want heel Nederland wil Zwarte Piet. Dus waarom zou je er niet meer mee adverteren? In NRC zegt eigenaar Frans Bolier: 

Een jaar of tien geleden adverteerde iedereen met Zwarte Piet, nu ben je bijna een misdadiger als je een Zwarte Piet laat zien. 

Bron: NRC Handelsblad, 21 oktober 2014

En geef Frans eens ongelijk. Het is gewoon supergaaf als je wél adverteert met Zwarte Piet. Je valt in elk geval op. Zelfs een niet nader te noemen speelgoedketen meldt dat ze geen Zwarte Piet-producten in het assortiment hebben. Een bijzondere keuze, zeker bij een feest dat zo gericht is op kinderen en het verkopen van speelgoed rond die gezellige Sinterklaastijd. En dat allemaal terwijl er helemaal niets mis is met Zwarte Piet. Bebo Parker heeft dat goed begrepen. Vandaar dat je de reclame nu weer voorbij hoort (en ziet?) komen!

Bebo Parket uit Vriezenveen heeft op hun YouTube-kanaal meer filmpjes, ook met Zwarte Piet staan. Zoals deze:

Op zoek naar een nieuwe, goedkope vloer?

Bezoek de website van Bebo Parket. Volgens hun website vind je er de goedkoopste vloeren van Nederland. Dus voor de laagste prijs ga je snel naar BeboParket.nl!

Ook gratis aandacht voor jouw bedrijf?

Laat ons weten dat ook jouw bedrijf volop inzet op een mooi Sinterklaasfeest. Heb jij aandacht voor Sinterklaas én Zwarte Piet? Heb jij jouw winkel helemaal in feeststemming gebracht, gebruik je ook Zwarte Piet in jouw reclames, of is zelfs het hele winkelcentrum versierd met Sinterklaas en al zijn Zwarte Pieten? Toon het aan met foto’s en/of een video en krijg gratis aandacht op onze website én sociale media! Mail naar info@nederlandfeest.nl of neem contact op via Facebook!

Bron foto: YouTube-kanaal Bebo Parket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *