Bestel hier Zwarte Piet-outfits en versieringen

Op zoek naar Zwarte Piet-outfits, vlaggetjes of slingers met Zwarte Piet erop? Of naar een gaaf Pietenpak? Een Zwarte Pietenpruik of andere Sinterklaas- en Zwarte Piet-versieringen? Zwarte schmink? Hier kun je terecht!

Sinterklaas- en Zwarte Pietproducten bestellen

Op de website Funenfeestwinkel.nl kun je terecht voor allerlei gave producten om jouw Sinterklaasfeest nóg gezelliger te maken.

Overzicht Zwarte Piet-artikelen

Hier vindt je een overzicht van Zwarte Piet-outfits om jezelf te transformeren tot een echte Zwarte Piet. Vergeet niet om meteen even zwarte schmink mee te bestellen.

Zwarte Piet-outfits

Bij Fun & Feest hebben ze zoveel verschillende Zwarte Piet-outfits, dat wij geen keuze kunnen maken. Wel kun je hier klikken om meteen naar een pagina boordevol Pietenpakjes te gaan.

Welkom Sinterklaas huldebord


Met dit huldebord heet jij Sinterklaas en Zwarte Piet welkom in jouw huis. Hang dit bord aan de deur en je weet zeker dat de Sint dit jaar jouw huisje niet stilletjes voorbij rijdt. Voor maar €1,85 (peildatum9 november 2018) is ie voor jou!


Luxe Sinterklaas slinger

Deze luxe slinger met allemaal vlaggetjes eraan met de afbeelding van Sinterklaas en Zwarte Piet erop, maken de stemming helemaal compleet. Je krijgt een slinger van 10 meter voor maar €2,40!

Zwarte Piet-zwaaivlaggetje

Wil jij Sinterklaas en Zwarte Piet warm onthalen, bijvoorbeeld tijdens de intocht in Nijkerk? Koop dan deze superleuke zwaaivlaggetjes! Welkom Sint en Piet staat er op. Je koopt al een vlaggetje voor maar 35 cent!

Zwaai naar Sinterklaas en Zwarte Piet! Slechts 35 cent!

Zwarte Pietenschmink

Op zoek naar schmink om zélf Zwarte Piet te spelen? Dan ben je bij fun- en feestwinkel aan het juiste adres. Je koopt een setje met schmink, rode lippenstift, sponsje en kwastjes voor maar €8,28! Dus bestel NU en word zelf ook een échte Zwarte Piet!

Shop bij Fun- en feestwinkel!

Fun en feestwinkel is een te gekke online feestwinkel met een gigantisch aanbod aan feestartikelen voor alle leuke feestjes en partijen. Of het nou een verjaardag is, Kerst, Sinterklaas of carnaval. En ben je op zoek naar fopartikelen, oranje artikelen, hoeden, maskers en pruiken dan ben je hier aan het juiste adres! En alles uit voorraad leverbaar! SHOPPEN DUS!

Luxe sinterklaasslinger kopen? Klik op de afbeelding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *