Dit zijn de winkels met Zwarte Piet-artikelen

Nog een paar nachtjes slapen en Sinterklaas is weer in het land! De eerste speciale koopavonden voor Sinterklaas zijn al gespot. Kortom: de heerlijkste tijd van het jaar staat voor de deur! Sinterklaas en Zwarte Piet vind je ook dit jaar weer bij een groot aantal winkels. Hier shop je jouw Zwarte Piet-artikelen bij elkaar!

En nu de discussie EINDELIJK voorbij is, kiezen ook steeds meer winkeliers weer voor Zwarte Piet-producten in hun winkels. Daarom hier een topic, dat steeds weer wordt aangevuld, met winkels waar je Zwarte Piet kunt vinden. Maak de winkeliers blij! Koop bij hen en laat zo zien dat jij de winkelier steunt die Zwarte Piet een warm hart toedraagt.

Overzicht winkels met Zwarte Piet-artikelen

Dit overzicht wordt aangevuld. Help mee door hieronder te reageren. Of reageer op onze Facebookpagina (en like ons!).

10% korting

Sinterklaas vier je dit jaar natuurlijk op 1 van de 1000 plaatsen waar Sinterklaas met al zijn Zwarte Pieten aankomt. Maar je kunt het ook thuis gezellig maken, door allemaal leuke Zwarte Piet-spullen bij elkaar te shoppen. Van inpakpapier tot chocolade. Bij de volgende winkels kun je terecht. Let op: per filiaal kan het aanbod verschillen! Verkoopt jouw filiaal geen Zwarte Piet? Vraag er dan naar bij de filiaalmanager en geef je wensenlijstje door!

Supermarkten met Zwarte Piet

Let op: bij deze winkelketens hebben wij zelf gezien dat er Zwarte Pieten aanwezig zijn. Het kan zijn dat het assortiment per filiaal verschilt.

  • Jumbo – Jumbo haalt alles uit de kast voor een mooie Sinterklaassfeer in de winkel. Heerlijke chocoladeletters met bijzondere smaken liggen er in de schappen. Daarnaast staan Zwarte Piet-chocoladepoppen op je te wachten. Naast Zwarte Pieten zijn er ook andere Pieten te zien op de verpakkingen. Voor ieder wat wils dus. In elk geval slaagt Jumbo er in het feest voor iedereen leuk te maken!
  • Albert Heijn –  diverse dingen: van Zwarte Piet-chocolade tot Pietenpakjes! Het assortiment lijkt zelfs groter dan andere jaren. Grote bakken vol schuimpjes, chocoladeletters en pepernoten van de Pepernotenfabriek, Bolletje en het huismerk. 
    Wat een feest in de winkel!

Bakkers met Zwarte Piet

Let op: wij bezochten 1 filiaal van deze bakker.

  • Bakker Bart – Chocolade Sint- en Pieten. Hmmm! Smullen!
  • Deze lijst kan aangevuld worden. Ben jij zelf ondernemer en heb jij ook Zwarte Pieten in de winkel? Neem contact op! Mail (met bewijsmateriaal en de locatie van jouw winkel) naar info@nederlandfeest.nl en we geven jouw zaak GRATIS aandacht!

Warenhuis met Zwarte Pieten-artikelen

Bij Big Bazar vind je ook vanalles voor de feestdagen! Van Zwarte Piet tot vuurwerk (nu al Categorie 1-vuurwerk te verkrijgen). Wat een feest! Bij één van de door ons bezochte winkels van Big Bazar hebben we allerlei Zwarte Piet-producten gespot! Wat dacht je van een Zwarte Pieten-masker? Word zelf Piet met dit masker! Ook slingers en andere leuke artikelen met Zwarte Piet erop hebben we er gespot. Hier kun je dus gerust je Pakjesavond bij elkaar shoppen!

Kersttruien-winkel.nl

Tabakszaken / cadeauwinkels met Zwarte Piet

Primera Nijkerk – Even naar Primera voor een sfeervolle zaak! Shop er leuke cadeaus bij elkaar. De winkel is extra gezellig en knus aangekleed met Sinterklaas én Zwarte Pieten! Kom eens kijken bij Primera Nijkerk

Wil jij ook in deze lijst opgenomen worden? Neem contact op met ons via Facebook!

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's

Feestwinkels met Zwarte Piet-artikelen

Bij Fun en Feestwinkel koop je ook Zwarte Piet-artikelen zoals Sint & Piet vlaggetjes, slingers, zwarte schmink, rode lippenstift en nog veel meer om Sinterklaas en Zwarte Piet te verwelkomen, om zelf voor Sinterklaas te spelen of om zelf Zwarte Piet te worden. Bekijk deze leuke Zwarte Piet-producten eens.

Vloerenspeciaalzaak met Zwarte Piet

Bij Bebo Parket uit Vriezenveen, maken ze het wel heel bont! Speciale radio- en tv-reclames met Zwarte Pieten en teksten als “Zwarte Piet moet blijven” zijn te zien en horen in regionale en lokale media. Ook zijn er krantenadvertenties geplaatst met in de hoofdrol en wel heel bijzondere Sinterklaas! Lees hier meer over Bebo Parket en hun opvallende succesvolle campagne!

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's

Kookwinkel met Zwarte Piet

Heb je dé Pietenetalage van Apeldoorn al gespot? Bij Middelink heten Zwarte Pieten je welkom! In de etalage aan de Asselsestraat ziet het zwart van de Pieten. Het geeft een heerlijke sfeer aan de winkelstraat. Eindelijk een winkel die het Sinterklaasfeest wél viert. Zelfs bij de meeste speelgoedzaken is er geen Sint of Piet te vinden. Wat natuurlijk bizar is voor een kinderfeest. Daarom: hulde voor de leuke, gezellige sfeer, Middelink! 😍

Winkelcentra met Sinterklaas en Zwarte Piet

  • De Weiert in Emmen – HULDE HULDE HULDE voor De Weiert in Emmen! De winkeliers in dit winkelcentrum snappen hoe je het publiek MASSAAL naar je toetrekt! Door Sinterklaar en Zwarte Piet SPECTACULAIR te verwelkomen! Wat een prachtig gezicht, zo’n mooi aangekleed winkelcentrum! Heel gaaf gedaan, Emmen!

Playmobil terug met Zwarte Piet

Goed nieuws over Zwarte Piet-artikelen in De Telegraaf over kinderspeelgoedfabrikant Playmobil: Zwarte Piet keert terug! 🌚🌚🌚

De vraag naar de Zwarte poppetjes bij de Playmobilversie van Sinterklaas is zo groot, dat Playmobil niet anders kon dan ze opnieuw uit te brengen, melden o.a. de Telegraaf en Powned. Een paar jaar geleden, op het hoogtepunt van de Pietendiscussie, stopte Playmobil ermee. Nu komt het bedrijf daarop terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *