Dag Sinterklaasje

Dit is de tekst bij het liedje Dag Sinterklaasje. Ook vind je hier een video van YouTube én je kunt het liedje afspelen via Spotify. Klik hier voor meer Sinterklaasliedjes.

Tekst Dag Sinterklaasje

Het is een vrij korte, makkelijke tekst. Zing dit 3x en je hebt het hele liedje gezongen!

Dag Sinterklaasje
Dáág, dáág, dáág, dáág Zwarte Piet
Dag Sinterklaasje
Dáág, dáág, luister naar ons afscheidslied

Er komen nog meer ouderwetse. gezellige Sinterklaasliedjes mét Zwarte Piet op onze website. Houd NederlandFeest.nl dus in de gaten!

Video Dag Sinterklaasje op YouTube

Hier zie je de video bij dit Sinterklaasliedje. Zing je mee? Ben je op zoek naar meer inspiratie of wil je het Sinterklaasjournaal met Zwarte Piet zien? Dat kan! Wij hebben hier een overzicht voor je klaarstaan.

Sinterklaasliedjes op Spotify

Je hoeft niet te zoeken op Spotify. Dat hebben wij al voor je gedaan. Hier luister je naar dit Sinterklaasliedje, rechtstreeks op Spotify. Veel luisterplezier!

Volg ons ook op Spotify. We hebben zelfs een eigen Zwarte Piet & Sinterklaas playlist gemaakt boordevol toffe Sint en Piet-hits! Klik snel op de link en beluister ze allemaal!

Meer Sinterklaasliedjes

Natuurlijk hebben we meer oudhollandse Sinterklaasliedjes op onze website staan. Bekijk ze allemaal. En zing mee! Hier vind je ze allemaal!

Steun NederlandFeest.nl

Help mee dit platform voor het behoud van onze Nederlandse feestdagen en tradities uit te breiden. Hiervoor is veel tijd en geld nodig. Zo is er de podcast! Wil jij bijdragen aan het behoud van Nederlandse tradities en feestdagen? Doe dan een donatie.

Je vindt nog veel meer nieuws over onze feestdagen zoals Pasen, Kerst en Oud & Nieuw via onze homepage.