Doe de Echte Pieten-move “De hele boot gaat op en neer”

“De hele boot gaat op en neer, tuduh-dum- 
tuduh-dum!” Je kent deze Echte Pieten-hit natuurlijk al. Nee? Geen idee waar het over gaat? Bekijk dan hier de video en leer het liedje helemaal uit je hoofd. Dit wordt dé knaller van het jaar wat Sinterklaasliedjes betreft. De videoclip zit natuurlijk boordevol Echte Pieten: zo zwart als roet! 😉 Nu de dansmoves nog even leren!

Bestel de leukste knuffels voor jouw kind. Of je partner. Snel in huis!

Tutorial bij Echte Pieten-hit

Zonder goede dansmoves kun je natuurlijk niet verschijnen bij de intocht van Sinterklaas. Wat moeten zijn Zwarte Pieten denken als je de Echte Pieten-move niet mee kunt doen? Daarom hebben de Echte Pieten deze dansintructie online gezet. Oefen goed, zodat je vanaf 17 november misschien wel beter bent dan al die Echte Pieten van de Sint!

Doe de Echte Pieten-move!!!

De hele boot gaat op en neer

In 2018 wordt dé keiharde Sint- en Pietenhit die van de Echte Pieten. Dat MOET haast wel! De video van de Echte Pieten is nu al een paar duizend keer bekeken. En dan moet de Sint nog aankomen! Kom dus niet over als een NietPiet, maar wees een Echte Piet! Dus oefen snel mee met de Echte Pieten, leer het liedje “De hele boot gaat op en neer” uit je hoofd en geniet van de heerlijkste periode van het jaar! Veel succes!

Bestel je Sinterklaasspeelgoed online!

Laat je even weten of je de moves al onder de knie hebt? Een videootje mag je natuurlijk ook posten op onze Facebookpagina! Tot de volgende keer!

Bron foto: printscreen YouTube – Echte Pieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *