Doneer nu ook via PayPal aan NederlandFeest.nl

Omdat het onderhouden, bijhouden, speuren naar nieuws over feestdagen en tradities én het maken van een podcast veel tijd en geld kost, vergroot NederlandFeest.nl de mogelijkheden tot het doen van een donatie. Doneer nu ook via PayPal aan NederlandFeest.nl!

Doneer nu ook via PayPal

Naast onze doneeractie-pagina en Tikkie kun je nu ook via PayPal een (kleine) donatie doen om onze website en sociale media in de lucht te houden. NederlandFeest.nl houdt je op de hoogte van onze nationale feestdagen en tradities. Hier praten we wél over Sinterklaas en Zwarte Piet. Hier ondersteunen wij wél vuurwerk bij Oud en Nieuw. Pinksteren bestaat gewoon nog en ook Pasen en Kerst blijven we zo noemen. Geen lentefeest en winterfeest dus, wat deze website betreft.

Overzicht donatie-opties

Jouw donatie is hard nodig. Bijvoorbeeld om deze website reclamevrij te maken. Maar ook omdat Google binnenkort stopt met het aanbieden van reclames op websites die Zwarte Piet tonen. Ook al zijn wij vooral een informerend, journalistiek platform.

Doneeractie

Wil je helemaal anoniem doneren? Gebruik dan deze link en stort via Doneeractie.nl. NederlandFeest.nl weet zo niet wie er doneert.

PayPal

Hier maak je meteen een bedrag over via PayPal. Het komt direct bij de maker terecht.

Tikkie

HIer kun je ons een bijdrage in Euro’s leveren door met een Tikkie te betalen. Dat is de snelste manier om jouw donatie bij NederlandFeest.nl te krijgen. Maar: de link is niet oneindig geldig… Ik moet dus regelmatig de link aanpassen. Werkt deze link niet en wil je per se met een Tikkie doneren? Kom dan later even terug (ik update regelmatig).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *