Echte Pieten – De hele boot gaat op en neer (video)

“De hele boot gaat op en neer, tuduh-dum-
tuduh-dum!” Als je dít liedje één keer hebt gehoord, gaat het nummer niet meer uit je hoofd! Draai dit liedje en je krijgt gegarandeerd de voetjes van de vloer. Als dit liedje niet grijs gedraaid wordt bij één van de 700 intochten van Sinterklaas & Zwarte Piet in Nederland, dan weten wij het ook niet meer.

Zwarte Pieten worden hit op YouTube

De ‘Echte Pieten’ hebben een nieuwe muziekvideo op YouTube geplaatst. En wát voor één! Een feestnummer. Een stamper. Een échte meezinger! Deze Zwarte Pieten worden een hit op YouTube, dat staat wel vast! Abonneer ook meteen even op het YouTube-kanaal zodat je geen update mist van deze toffe Pieten! 🌚🤩🌚

“Heen en weer, heen en weer, heen en weer!” Ga er maar eens goed voor zitten of staan én oefen de moves! Deze Pietenhit ga je zeker nog héél veel horen de komende weken! Je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn.

Meedeinen met Echte Pieten-hit in Duiven

Piet Fernando maakte op Facebook bekend dat dít liedje keihard gaat als de Sint in Duiven (bij Arnhem) aankomt. Duiven zal vast niet de enige zijn, want dit liedje van de Echte Pieten gaat natuurlijk enorm viral! Deel deze pagina en laat heel Nederland kennismaken met deze Pietenhit!

Wat vind jij van deze video? Hoe leuk vind jij het liedje? Ga jij het ook draaien bij de lokale intocht in jouw woonplaats? Misschien laat je het wel horen en zien aan de kinderen in jouw klas op school. Laat het hieronder weten. We zijn heel erg benieuwd!

Zwarte Piet populair op YouTube

Steeds vaker duikt Zwarte Piet op YouTube op. Meer en meer Echte Pieten beginnen een YouTube-kanaal en posten leuke videoclips. Ook kun je er kijken naar Sinterklaasjournaals, steeds vaker uit jouw eigen woonplaats. RTL4 en de NTR (Publieke Omroep) werken vooral met RoetveegPieten. Wil je Echte Pieten dan kijk je dus naar YouTube!

Bron foto: screenshot YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=g7ljQDzPR2I)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *