Eerste beelden De Staff van Sinterklaas: de titelsong

Yes! De eerste beelden van De Staff van Sinterklaas zijn binnen! De nieuwe Sinterklaasserie met Sinterklaas en Zwarte Piet begint zaterdag 16 november 2019 en is te bekijken op YouTube. Hier zie de eerste beelden. Het gaat om de titelsong van deze toffe nieuwe serie!

Update! De hele eerste aflevering is als surprise veel vroeger online gezet, bekijk die aflevering hier. Op maandag 11 november om 18.00 uur kwam aflevering 1 online. Tegelijk met de start van het Sinterklaasjournaal van de NTR op NPO3.

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Titelsong ‘De Verloren Verlanglijstjes’

Al eerder kondigde JongensPiet aan de komst van De Staff van Sinterklaas aan. Zondag werden meer beelden online gezet. Eigenlijk zijn dit de eerste échte beelden. De video van De Staff van Sinterklaas titelsong kwam online! De beelden zijn een mooi voorproefje van de nieuwe serie die zaterdag 16 november start: De Staff van Sinterklaas & De Verloren Verlanglijstjes.

Dit is de titelsong. Komt de melodie je bekend voor? Hieronder zie je waar je dit liedje van kent. 😉

De oplettende luisteraar heeft het wel gehoord. Het liedje is een remake van ‘La Venda’, het liedje waarmee Miki voor Spanje meedeed aan het Songfestival in 2019. Overigens werd dat nummer 22e (van de 26 deelnemers). Deze Nederlandse versie is natuurlijk veel leuker!

Initiatief van De Nationale Sinterklaas

De nieuwe Sinterklaasserie De Staff van Sinterklaas & De Verloren Verlanglijstjes is een intiatief van De Nationale Sinterklaas. Die streeft naar het behoud van het sprookje ‘Sinterklaas & Zwarte Piet’. Op termijn wil de organisatie zelfs een landelijke, nationale intocht organiseren. Maar dat kan niet zonder jouw hulp. Wil jij ook dat Sinterklaas mét Zwarte Piet blijft bestaan? En wil je meer van deze serie zien, of zelfs een nieuwe landelijke intocht van Sint en zijn Pieten? Steun hen dan hier (klik) en doneer een bedrag. Dit kan al vanaf eenmalig € 5 via doneeractie.nl.

Meer over De staff van Sinterklaas

Hier zie hoor en lees je meer over De Staff van Sinterklaas op onze site. Wil je de serie volgen op je televisie? Dat kan ook. Zo bekijk je deze Sinterklaasserie en alternatieve Sinterklaasjournaals op jouw tv.

Afbeelding: screenshot YouTube De Staff van Sinterklaas / De Nationale Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *