Er zijn weer pepernoten!

Het is je misschien al opgevallen: er zijn weer pepernoten! Ze liggen weer in de winkels! Het is namelijk weer augustus en dus is het Sinterklaasseizoen weer begonnen. Heb jij al zin in pepernoten (ook wel kruidnoten genoemd)? En kijk je al uit naar de discussie over Zwarte Piet? 😉

Nu al pepernoten in de winkels?

Kruidnoten, zoals de pepernoten eigenlijk heten, liggen inderdaad nu al in de schappen van de supermarkt. Elk jaar lijken deze lekkernijen voor Sinterklaas vroeger in de winkel te liggen. Toch is dat niet zo. Elk jaar, rond eind juli, begin augustus, vind je pepernoten in de winkel. Lang niet elke supermarkt gaat er in mee.

Waar vind ik kruidnoten?

Wij hebben de kruidnootjes nog niet gevonden bij de bakker of in de supermarkt. Zowel in de plaatselijke Jumbo als Albert Heijn zijn ze nog niet gesignaleerd. Eerder meldden mensen op Twitter dat Coop de pepernoten al in de schappen heeft liggen. Ook RTV Oost meldt dat we nu al kunnen genieten van pepernoten. Als ze niet meteen uitverkocht zijn natuurlijk.

Heb jij al pepernoten gespot in de winkels?

Laat ons weten of jij al pepernoten hebt gespot. Waar heb jij ze al gezien? En laat meten even weten of er Zwarte Pieten zijn gespot. Want ook daar gaan we dit jaar weer iets heel leuks mee doen! Houd onze website in de gaten! Kruidnootjes gezien? Laat dat dan ook weten. 😉 Zijn we ook weer van die discussie af…

Steun NederlandFeest.nl

Help mee met de uitbouw van dit platform over de Nederlandse feestdagen en tradities. Je kunt nu eenvoudig doneren via PayPal! Er zijn ook andere opties. Bekijk ze allemaal!

Je kunt ook even naar onze adverteerders gaan. Wat dacht je van leuke Sinterklaascadeaus voor jouw koters? Kijk snel op Koterstore.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *