Facebook blokkeert reclames met Zwarte Piet erin

Facebook blokkeert reclames en promoties met Zwarte Piet erin. Een bericht op Facebook promoten waarin de knecht van Sinterklaas staat, wordt nu geblokkeerd. Het wordt nu heel lastig om veel mensen te bereiken met onze berichten. Dus is alle hulp meer dan welkom!

Blokkade Facebook voor promotie met Zwarte Piet

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

NederlandFeest wilde afgelopen week een bericht promoten. Facebook raadde ons dat aan, want we zouden dan veel meer mensen bereiken. En dus maakten we een advertentie aan. Met Zwarte Piet erin.

Facebook ziet deze promoties nu plotseling als “advertentie over maatschappelijke kwesties, verkiezingen of politiek”. Dit is wat we te zien kregen toen we nota bene Facebook wilden betalen om berichten te promoten. Het lijkt wel alsof dat bedrijf helemaal niet meer wil verdienen!

Blokkade Facebook op advertentie met Zwarte Piet erin
Facebook accepteert niet zomaar meer advertenties waarin Zwarte Piet gepromoot wordt.

We hebben nog niet geprobeerd om ons account te verifiëren. Dat zijn we ook niet van plan. Voorheen was het namelijk ook geen probleem om advertenties te plaatsen tegen betaling. Nu Facebook het niet meer wil, is dat hun probleem. Facebook krijgt geen geld meer van ons. Maar hoe kunnen we dan massa’s mensen bereiken?

Jouw steun is nu harder nodig dan ooit!

Wij gaan niet zomaar alle gevraagde gegevens aan Facebook leveren. Voorheen konden we ook advertenties plaatsen van onze berichten. Dat leverde wat extra bezoekers op. Maar nooit echt genoeg. Adverteren had weinig zin. Als jij ons een handje helpt, bereiken we veel meer!

Zwarte Piet wordt nu als “maatschappelijke kwestie” gezien. Bizar natuurlijk, want uit recente peilingen blijkt dat tot 95% van de Nederlanders Zwarte Piet verkiest boven RoetveegPiet (Bron: Hart van Nederland).

Daarom is jouw steun nodig! Wij kunnen wel blijven adverteren op andere platformen. Steun ons daarom met een donatie.

Je kunt ook helpen door op de reclames die op deze website staan te klikken. Misschien zit er nog wel een mooie aanbieding bij ook. 😉 Met jouw donatie kunnen we misschien de site reclamevrij maken. Dat is nóg beter.

Volg je ons nog niet op Facebook, Twitter of Instagram? Doe dat dan nu meteen! Zo wordt dit platform groter, bereiken we meer mensen en kunnen we nóg meer doen om onze feestdagen en tradities te behouden. Help jij mee? Heel erg bedankt voor de moeite!

Sinterklaastip! KLIK en koop!

Bron afbeelding: Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *