Haal nu de mooiste kerstboom in huis

Kerst komt eraan en dat betekent dat je moet gaan nadenken over een kerstboom. Met deze tips haal jij de mooiste kerstboom in huis. Er is een boom voor elk budget!

De mooiste kerstboom tot € 50

Deze Excellent Trees Oppdal kerstboom is een prima keuze voor wie simpel en snel een kerstboom in huis wil. Hij wordt zonder verlichting geleverd. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoeveel lichtjes je wilt, wat voor lichtjes je wilt. Gekleurd? Wit? Geel? Het maakt allemaal niet uit, zolang jij maar geniet van kerst in je huis.

Deze kunstkerstboom heeft zachte PVC-naalden en heeft een mooie volle look! De voet is van metalen, groot en stevig en groen gekleurd. Je zou hem zelfs buiten neer kunnen zetten! En dat gaat dankzij het scharniersysteem ook nog eens heel eenvoudig!

Kortom: twijfel niet, bestel deze kerstboom nu en haal deze week kerst in huis!

Extra korting op de mooiste kerstboom!

Bestel snel één van deze mooie kerstbomen (of meer) en krijg 10% korting met code KERST23. De code is ook te gebruiken op verlichting, kerstballen en nog veel meer asseccoires.

Kerstboom tot € 100

Kijk eens wat een beauty! Deze prachtige groene kunstkerstboom past in elk interieur. De Excellent Trees LED Stavanger kunstkerstboom is 120 cm hoog en 70 cm breed. Lampjes uit de knoop halen hoeft niet: de boom wordt geleverd mét verlichting. Zo hoef je zelf geen moeite meer te doen. Ideaal!

De 160 energiezuinige LED-lampjes in de boom geven een prettig warm wit licht. Zo wordt de gehele ruimte direct sfeervol verlicht. De boom is mooi vol en heeft genoeg ruimte over voor ballen en andere decoraties.

Het bijzondere aan deze boom is dat de naalden 2 kleurtinten hebben. Dat geeft een geweldige, natuurlijke uitstraling. Dus waar wacht je nog op?Bestel de Excellent Trees LED Stavanger kerstboom nu en je kunt hem deze week al in elkaar zetten. Dat gaat trouwens simpel door de parapluconstructie. Even uitvouwen en klaar is de Kerstman.

Een grotere versie van deze boom kopen? Dat kan! Hij is ook te verkrijgen in een versie van 180 cm (voor € 169,50. Of nog groter: 210 centimeter groot voor € 225.

Kerstbomen tot € 250

Een prachtige, super handige boom van Excellent Trees. Deze LED Kalmar-boom heeft ingebouwde lampjes, zodat je nooit meer die enorme reeks lampjes uit de knoop hoeft te halen. Hoe fijn is dat?!

Dit is een boom met een prachtige klassieke vorm. Hij beschikt over harde en zachte naalden. Hierdoor is hij bijna niet van echt te onderscheiden! Let ook eens op de lichtgroene uitlopen aan het einde van de takken. Het lijkt alsof de kerstboom net uit het bos is gehaald.

Deze boom is 150 cm hoog en heeft een diameter van 114 cm.

Wil je meer weten over deze prachtige kunstkerstboom? Ga dan nu naar de website van kerstbomenwinkel.nl en haal die boom in huis! Of lees op je gemak rustig alle informatie door en bestel daarna. Dan staan de 210 energiezuinige LED-lampjes van deze boom nog deze week bij jou te shinen!

Kerstbomen tot € 500

Dit vinden we zelf de mooiste kerstboom: de Excellent Trees LED Otta kunstkerstboom. Deze boom is maar liefst 210 cm hoog. De mooie brede takken, diameter is 130 centimeter, zijn met sneeuw bedekt. En de boom komt met verlichting. Deze boom is bijna niet van echt te onderscheiden! Je klikt de kerstboom makkelijk in elkaar door middel van een paraplusysteem. Verlichting zit er al in en bestaat uit 420 LED-lampen.

Vergeet niet om meteen prachtig gekleurde ballen mee te bestellen.

Hoe bestel je? Simpel! Klik op de boom, en drop hem in je mandje. Voor € 499 is ie van jou! Merry Christmas!

Wil je eerst meer lezen over deze prachtige boom? Lees alles over deze Excellent Trees LED Otta kunstkerstboom.

Vergeet niet om je kortingscode te gebruiken voor 10% korting met code KERST23!

Foto bij bericht: Pexels – Anastasia Shuraeva.
Foto’s in het bericht: www.kerstbomenwinkel.nl

1 thought on “Haal nu de mooiste kerstboom in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *