Intocht Sinterklaas en Zwarte Piet per stoomtrein!

Sinterklaas en Zwarte Piet komen ook dit jaar weer op spectaculaire wijze aan in Beekbergen, bij Apeldoorn. Per stoomtrein! Deze trein is bekend van Boer Zoekt Vrouw (seizoen 2018).Jij kunt mee reizen met deze stoomlocomotief. Hoe leuk is dat?

Video aankomst Sint en Piet in Beekbergen

Twee jaar geleden plaatste Nationale Zwarte Pieten Dagen deze video online. Je kunt natuurlijk ook meteen even hun pagina liken. Wat een geweldige video, vind je niet? Kijk eens hoe die Zwarte Pieten staan te dansen op de trein. De stoomlocomotief boordevol Zwarte Pieten en als klap op de vuurpijl is Sinterklaas zélf ook nog aan boord. Zie jij hem staan? Dit is toch één groot feest? En jij kunt er de volgende keer bij zijn.

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Reis mee met Sinterklaas en Zwarte Piet in de stoomlocomotief

Volgens de website van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) komen er een heleboel Zwarte Pieten mee met Sinterklaas. En ze nemen niet alleen pepernoten mee, maar ook overheerlijke pannenkoeken! En jij kunt ze komen oppeuzelen in de luxe rijtuigen van deze oud-Hollandse stoomtrein! “Tuuuut-tuuuuut!” Hoor je, terwijl je door de prachtige omgeving van Beekbergen richting Dieren rijdt.

Voor ieder kind aan boord van de luxe Sinterklaastrein is er natuurlijk een verrassing! De Pieten hebben deze helemaal vanuit Madrid meegenomen in de zak van Sinterklaas.

Wie, wat, waar en wanneer?

Al dit moois vindt plaats op zaterdag 24 november 2018. De trein vertrekt vanuit station Beekbergen. Zorg dat je om 11 uur bij het museumstation bent. Rond 11.30 uur vertrekt de trein van Beekbergen naar Dieren.

Adres en aanmelden

Kom dus 24 november naar Beekbergen. Het station vind je aan 
Dorpstraat 140, 7361 AZ Beekbergen.

Om mee te rijden met de stoomtrein moet je kaartjes kopen. Dat kan vanaf €23 per kaartje (volwassenen betalen €30). Alle informatie vind je op de website van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.

1 thought on “Intocht Sinterklaas en Zwarte Piet per stoomtrein!

  1. Er is ook geen enkele wet die Zwarte Piet verbied, zodat gemeenten ook niets kunnen eisen in deze. Soms heb je wel eens raadslieden die het proberen, maar dat krijgt geen voet aan de grond. Kortom, Zwarte Piet mag gewoon overal verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *