KOZP verdreven uit Maastricht

Wie dacht dat Nederland voor het laast in actie kwam tegen Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in 2017, heeft het mis. Niet alleen in Joure ontstond een revolutie tegen deze verstoorders van onze Nederlandse tradities en feestdagen. Deze zondag werd KOZP verdreven uit Maastricht!

Honderden mensen joelen KOZP uit

KOZP kwam zondag naar het Vrijthof om te demonstreren tegen Zwarte Piet. Volkomen onlogisch, want Zwarte Piet is nergens meer te zien in de landelijke media en in winkels. Alleen op YouTube vind je nog afleveringen van het SInterklaasjournaal mét Zwarte Piet.

Door het onterechte gedram van Kick Out Zwarte Piet, is het inmiddels dus al zover dat je alleen nog thuis Zwarte Piet kunt zien. Nederlanders zijn dit spuugzat, zo bleek zondag opnieuw.

Op het Vrijthof joelden honderden mensen KOZP uit. Men rende achter de groep aan. Zo werd KOZP verdreven uit Maastricht.

Zie hier de beelden:

Kersttruien-winkel.nl

Er werd helaas gegooid met vuurwerk naar de politie, blijkt uit deze beelden. Dit vindt NederlandFeest.nl zeer verwerpelijk.

De frustratie is begrijpelijk. Maar doe normaal!

Terug naar de wehjoel-actie van onze Limburgse helden…

Musicalster en NIDA-politicus onder de KOZP’ers

Onder de aanwezige demonstranten van Kick Out Zwarte Piet zaten weer een paar bekende namen. Zo was volgens Twitter-account Links Ontmaskerd musicalacteur en danser Max Sijben (Grease en The Bodyguard). Van NIDA Rotterdam (islamitische partij) was er ook iemand van de partij. Het gaat volgens Links Ontmaskerd om Elvin Rigters.

Media kiezen voor KOZP, tegen Nederland

Uiteraard kiezen de landelijke nieuwsmedia weer de kant van KOZP. Het AD kopt: “KOZP-demonstranten belaagd door tegenstanders op Vrijthof Maastricht, ME grijpt in”.

KOZP als slachtoffer neergezet

Diverse media, van AD tot BNR en zélfs De Telegraaf, kiezen partij voor KOZP. Zo zou KOZP het slachtoffer zijn van een tegendemonstratie van supporters van voetbalclub MVV. Daarbij is vuurwerk gebruikt. Niet heel fraai, helaas. Zo win je natuurlijk nooit…

Er is geen 1 journalist die kritisch kijkt naar de valse argumenten van KOZP’ers. Media nemen het op voor Kick Out Zwarte Piet. Daardoor lijkt het vertrouwen in de media af te nemen. De hang naar verzet neemt toe, lijkt het. Eerst Friesland, nu dus Limburg. Is dit de start van een revolutie? Grijpen Nederlanders nu eindelijk in? Is genoeg, genoeg? We gaan het zien.

Benieuwd wie er maandag aan tafel zitten te zeuren bij Margriet van der Linden (Dit is M, NPO1) en Beau van Erven Dorens (Beau, RTL4)…

Steun NederlandFeest.nl

Steun NederlandFeest.nl met een donatie. Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Doneer via PayPal. Dank je wel!

Foto bij bericht: screenshot Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *