Leden FVD: massaal voor opnemen Zwarte Piet en vuurwerk in verkiezingsprogramma

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Forum voor Democratie (FVD) is het concept-verkiezingsprogramma aangescherpt op enkele punten. De meest in het oog springende voor liefhebbers van feestdagen en tradities, is de massale steun voor Nederlandse feestdagen en tradities. Leden van FVD stemden massaal voor het opnemen van Zwarte Piet en vuurwerk in het verkiezingsprogramma.

Klik eens op de banners op onze website. Zo steun je NederlandFeest.nl!

Leden FVD voor Zwarte Piet en vuurwerk in verkiezingsprogramma

Door middel van een amendement kon er gestemd worden op aanpassingen van of toevoegingen aan het cencept-verkiezingsprogramma van de partij. Zeker nu tradities als Zwarte Piet en vuurwerk al jaren onder vuur liggen. Er kwamen veel vragen en verzoeken binnen om onze Nederlandse feestdagen en tradities expliciet te benoemen in het verkiezingsprogramma. Met succes! Leden van FVD stemden massaal voor het opnemen van Zwarte Piet en vuurwerk in het verkiezingsprogramma.

Verstuur bloemen en steun NederlandFeest!

Ruim 94 procent van de aanwezige leden stemden voor het opnemen van een passage over het behoud van Zwarte Piet bij het Sinterklaasfeest. Ook het behoud van Kerst, Pasen, paasvuur, en Oud-en-Nieuw-tradities zoals carbidschieten en vuurwerk, worden meegenomen in het verkiezingsprogramma. De partij van Thierry Baudet gaat zich de komende 4 jaar dus inzetten voor het behoud van deze tradities en onze mooie Nederlandse cultuur, waarvan we zo houden.

Wie dus vóór onze feestdagen en tradities is, weet dus wat hij kan doen op 17 maart 2021! Ook de PVV zet zich expliciet in voor het behoud van Zwarte Piet. Ook wil die partij van Bevrijdingsdag 5 mei een jaarlijke nationale vrije feestdag maken.

Binnenkort wordt het definitieve verkiezingsprogramma van Forum voor Democratie gepresenteerd. Dit artikel zal dan worden bijgewerkt met een link naar het programma.

Suikerfeest

Ook werd het voorstel gedaan om het Suikerfeest geen aparte status te geven. De partij zal dus niet pleiten voor een nationale vrije dag voor dit (islamitische) feest. Ook de PVV is hier geen voorstander van. Pinksteren lijkt dus niet te worden aangetast door deze partijen.

Goede voornemens? 😉 Echt niet! Snack er op los! Klik en steun ons!

Steun NederlandFeest.nl

NederlandFeest.nl ligt onder vuur. Websites met Zwarte Piet erop afgebeeld kunnen mogelijk binnenkort geen reclame-inkomsten meer genereren.

Wil jij dit geluid behouden? Wil jij op de hoogte blijven van Sinterklaas, Zwarte Piet, Kerst, Oud en Nieuw, vuurwerk, Pasen, paasvuur, Pinksteren en nog veel meer Nederlandse feestdagen en tradities? DONEER dan nu!

Naast onze doneeractie-pagina en Tikkie kun je nu ook via PayPal een (kleine) donatie doen om onze website en sociale media in de lucht te houden.

Doneeractie

Wil je helemaal anoniem doneren? Gebruik dan deze link en stort via Doneeractie.nl. NederlandFeest.nl weet zo niet wie er doneert.

PayPal

Hier maak je meteen een bedrag over via PayPal. Het komt direct bij de maker terecht.

Bron afbeelding(en): FVD.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *