Sinterklaas en Zwarte Piet in het land!

Groot feest in Nederland! Sinterklaas en Zwarte Piet zijn in het land! Op heel veel plaatsen was het zaterdag en zondag weer volop feest! Eén en al blije gezichtjes. Kijk die kinderen eens genieten! Kijk die ouders eens trots zijn!

En de Zwarte Pieten en de Sint? Die genieten ook met volle teugen van al die blije kinderen. Geen kind wordt overgeslagen: het is feest voor iedereen! Nederland is maar wat blij met Sinterklaas en Zwarte Piet. Dat bleek eerder al uit onderzoeken. Tot wel 95% is groot voorstander van Zwarte Piet en dus barstte het feest weer los!

Sinterklaas en Zwarte Piet in het land

Een overzicht van intochten kris kras door het land. Heb jij ook wat toe te voegen? Mail naar info@nederlandfeest.nl -> graag een linkje naar Twitter, Facebook of Instageram, zodat we deze makkelijk kunnen plaatsen.

Zwarte Pieten in Zeist

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn in het land, dus ook in Zeist! Daar zong iedereen uit volle borst mee met dit Pieten-ensemble. Zo noemen we het maar even. Wat een feest met al die Zwarte Pieten!

Steun NederlandFeest.nl!

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Sinterklaas bij Kasteel Cannenburgh in Vaassen

In het Gelderse Vaassen, op de Veluwe, in de prachtige gemeente Epe, kwam Sinterklaas zaterdagavond naar een spectaculaire locatie: kasteel De Cannenburgh! Hij nam speciale Zwarte ZangPieten mee. Bekijk hier hoe mooi dat eruit ziet!

Suunterklaos op de bult!

Wie het PepernotenJournaal heeft gezien, weet precies waar het over gaat: de intocht van Sinterklaas op Urk! Wat een enorm feest werd dat zeg! Van Drs. A.D.H.D. Profpiet tot Sinterklaas en al zijn Zwarte Pieten. Eén groot feest! Kijk die boot eens! Geweldig!

Sinterklaas in Kampen

Nog een vissersplaats bij uitstek: Kampen! Ook daar geen fratsen, maar gewoon 300 Zwarte Pieten op de stoomboot van #Sinterklaas!

Sinterklaas en Zwarte Piet komen aan in in Hanzestad Elburg

In deze prachtige hanzestad aan het Veluwemeer legde een goedgevulde stoomboot boordevol Zwarte Pieten én de Goedheiligman zaterdagavond aan. Honderden, zo niet duizenden kinderen stonden aan de kant te wachten. Wat een onthaal! Prachtig! Zo kwam het toch nog allemaal goed met de intocht. Bekijk het verslag van Omroep Gelderland hieronder. En klik hier als je meer wilt zien van Elburg in het Elburger Sinterklaasjournaal.

Meer Sint en Piet?

Wil jij het Sinterklaasjournaal mét Zwarte Piet bekijken ? Dat kan, klik hier voor alternatieve Sinterklaasjournaals. Of klik hier voor een te gekke nieuwe Sinterklaasserie met Sinterklaas en Zwarte Piet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *