Nieuwe hit van de Echte Pieten in de maak

Herinner jij je deze nog, nog, nog? 🎶 De hele boot gaat op en neer, tuduh duh tuduh duh! 🎶 en de hit 🎶 Van links naar rechts 🎶 ? Ja? Mooi! Dan weet je dat het gaat over de Echte Pieten! Zij hebben NederlandFeest.nl laten weten dat ze al heel druk aan het werk zijn om een nieuwe hit te lanceren!

Nieuwe hit in de maak

De Echte Pieten zijn de studio ingedoken. Hoe kan het ook anders, nu de eerste pepernoten al in de winkels liggen. Dan zitten ze natuurlijk niet stil! Uit een bron, dicht bij het haardvuur van Sinterklaas en deze prachtige Zwarte Pieten, hebben wij begrepen dat de nieuwe hit in oktober wordt verwacht. De titel is nog niet bekend, maar één ding mogen wij alvast verklappen: het heeft iets te maken met mutsen!

Geen videoclip, wel gratis muziek!

Zit je met smart te wachten op de nieuwe videoclip van de Echte Pieten?Dan moeten we je een klein beetje teleurstellen: die komt er dit jaar niet. Gelukkig is er wél ander goed nieuws: het liedje mag je helemaal GRATIS downloaden van de website EchtePieten.nl! Dus download dat liedje straks vooral heel veel! Zodra wij meer weten, hoor je het van ons.

We gaan hieronder verder… 😎

Hou onze site, Facebook én Twitter dus goed in de gaten. Laten we weer een kneiter van een hit maken van het nieuwe, ongetwijfeld hysterisch leuke liedje!

Echte Pieten zijn hit op YouTube

De twee muziekvideo’s van de Echte Pieten zijn een hit! Inmiddels hebben meer dan 85.000 mensen genoten van hun muziek. De Zwarte Pieten van Sinterklaas zie je compleet uit hun dak gaan in deze video’s!

Bekijk hier de video ‘De hele boot gaat op en neer!’ en vergeet niet te abonneren op het YouTube-kanaal. Zo blijf je op de hoogte van de gekke streken van deze Pieten!

Doe de Echte Pieten dansmoves!

Wil jij de Echte Pieten dansmoves ook onder de knie krijgen? Klik dan snel hier hoe jij de dansmoves uit De hele boot gaat op en neer nadoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *