Nieuwe muziek van Echte Pieten uitgebracht 🎶🎵🕺💃

Het is zover! Er is nieuwe muziek van de Echte Pieten uitgebracht! De groep Zwarte Pieten ken je natuurlijk nog van hun kraker “De hele boot gaat op en neer“. Vandaag, woensdag 9 oktober 2019, lanceerden de Echte Pieten hun nieuwe muziek. En hij is weer lekkerrrrr!

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Toch een videoclip?

Een tijdje geleden mochten wij al melden dat de groep aan nieuwe muziek werkte. Er zou geen videoclip komen. Maar toch is het gelukt een mooie sing-along-video in elkaar te zetten. En dus kun je genieten van de nieuwe single van de Echte Pieten. Eindelijk is het zover, dus muts af en zwaaien!

Muts af en zwaaien!

Het nieuwe liedje van de Echte Pieten heet “Muts af en zwaaien” en is weer een heerlijke meezinger. Iedereen kan meedoen: de wijs is simpel, net als de tekst: “Ja la la la la laaa la, ja la lalalala!” 🎶🎵🕺💃

Deze nieuwe muziek van de Echte Pieten is te horen én te zien op YouTube. Vanaf 13 oktober 2019 zijn alle liedjes ook op Spotify te horen.

Dus spelen en delen maar! Maak ook nu weer een kneiter van een hit van deze nieuwe kraker!

Nu ook op Spotify te beluisteren

Muts af en zwaaien is nu ook te beluisteren op Spotify! Dus stream die plaat helemaal suf! Veel luisterplezier!

Gala – Freed from desire

Komt de melodie je bekend voor? Dat kan kloppen. Zeker als je 30-plusser bent… 😉 De wijs is van Gala, met het liedje Freed from desire. Een kneiter van een hit uit 1996. Het haalde de nummer 6-positie in de Top 100 (of Top 50) van die tijd.

Kerst feestwinkel

En hier beluister je Gala’s Freed from desire via Spotify:

En nu dansen maar! Zorg dat je het liedje kent als Sinterklaas weer voet aan wal zet! Bedankt, Echte Pieten, voor weer een knaller van een plaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *