Nieuwe Sinterklaasserie: De Staff van Sinterklaas

SURPRISE! De eerste aflevering is al online gezet, bekijk de aflevering hier! Op maandag 11 november 2019 om 18.00 uur. Tegelijk met de start van het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok op NPO3.

Zet zaterdag 16 november maar in je agenda. Voor de aankomst van Sinterklaas in Nederland met al zijn Zwarte Pieten? Jazeker. Maar ook omdat Nederland dan een gloednieuwe Sinterklaasserie rijker is. Het heet ‘De Staff van Sinterklaas’. Met dubbel f. Goed gezien. Er is een glansrol weggelegd voor de Pieten van de Sint!

Initiatief van De Nationale Sinterklaas

Deze gloednieuwe serie is een intitiatief van De Nationale Sinterklaas. Oprichter en bedenker hiervan is Danny Boyd (volg Danny hier op Twitter). Volgens de website van De Nationale Sinterklaas, heeft Danny zijn sporen verdiend in de wereld van Sinterklaas en Zwarte Piet. Het sprookje ‘Sinterklaas en Zwarte Piet’ moet doorgegeven worden van generatie op generatie. Met een Sinterklaasjournaal (van de NTR) dat overgaat op RoetveegPieten, lijkt dit sprookje in duigen te vallen. Gelukkig zijn er alternatieve lokale Sinterklaasjournaals, maar nu dus ook deze te gekke nieuwe serie. De Nationale Sinterklaas wil groeien: er moet ook een landelijke intocht komen van Sinterklaas met Zwarte Piet.

De eerste beelden van De Staff van Sinterklaas

Ruim een jaar geleden werd door RegelPiet aangekondigd dat Sinterklaas met zijn tijd meegaat. Kijk hier hoe het werd aangekondigd (op Facebook). En dus zullen er op internet video’s verschijnen over het mooie Sinterklaasfeest. Te beginnen met Sinterklaasliedjes. Die Sinterklaasliedjes bekijk je hier op YouTube.

De komst van de serie De Staff van Sinterklaas werd aangekondigd door JongensPiet. De beelden die de crew van De Nationale Sinterklaas heeft gemaakt, smaken naar meer! Hier zijn professionals aan het werk. Het échte Sinterklaasgevoel komt meteen naar voren. Je ruikt bijna de pepernoten en banketstaven door het beeldscherm heen. En dan zijn die nog niet eens in beeld geweest. Dat belooft dus wat!

De videobeelden bij de titelsong van De Staff van Sinterklaas & De Verloren Verlanglijstjes zijn er nu ook! Bekijk de videoclip hier!

O ja, je kunt de belevenissen heel gemakkelijk volgen op een groot scherm, bijvoorbeeld je eigen televisie. Kijk hier hoe dat moet.

Soundtrack De Staff van Sinterklaas

Bij de serie hoort natuurlijk ook gave Sinterklaasmuziek! Niet alleen Zie Ginds Komt de Stoomboot en Oh, Kom er Eens Kijken. Het is tijd voor nieuwe knallers. Luister hier naar ‘De Verloren Verlanglijstjes’.

De Verloren Verlanglijstjes op YouTube

Luister hier naar De Verloren Verlanglijstjes op YouTube.

De Verloren Verlanglijstjes op Spotify

Zit je op Spotify? Voeg dan deze track toe aan jouw playlist. Of volg de Sinterklaas en Zwarte Piet 2019-playlist op Spotify. Daarin hebben wij hem ook voor je geplaatst.

Crowdfunding gestart voor serie én nationale intocht!

Steun dit gave initiatief van De Nationale Sinterklaas. Danny Boyd en zijn crew zijn op zoek naar véél geld. Op de website Doneeractie.nl staat een streefbedrag van € 60.000. Dat lijkt al veel, maar daarmee wordt een landelijke intocht nog niet mogelijk. Steun én blijf dus steunen.
Met z’n allen houden we het sprookje van Sinterklaas & Zwarte Piet in stand. Nu én in tot in eeuwigheid, om maar even als RegelPiet te spreken. Als je dan toch aan het doneren bent… NederlandFeest.nl kan ook nog wat hulp gebruiken.

Bron afbeelding: YouTube -> De Staff van Sinterklaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *