Aflevering 2 – NederlandFeest.nl Podcast

Dé podcast met nieuws en informatie over onze nationale feestdagen en tradities! De tweede aflevering van de NederlandFeest.nl Podcast staat voor je klaar!

Chocola, Sintocht en Halloween in de 2e NederlandFeest.nl Podcast!

In deze tweede aflevering praat Henk Jan de Podcastman je bij over Sinterklaas. Eerst kijkt hij welke bijzondere smaken chocoladeletters je dit jaar kunt verwachten. Liefhebbers van alcohol opgelet: aan jullie is ook gedacht! In de Sintochtupdate kijken we naar de intocht van Sinterklaas. Komt Sinterklaas dit jaar wel aan in jouw gemeente en welke discussie speelt er dít jaar? Verder een blik op 31 oktober. Want op die dag is het dringen geblazen. Wat wordt er precies gevierd en door wie?

Beluister de Podcast

Om alles te weten te komen over de komende decembermaand luister je naar deze podcast. Je kunt de podcast binnenkort beluisteren bij Apple, Spotify en Google. Dus volg, abonneer, like, subscribe of wat je ook wilt: als je het maar doet. 😉 En vergeet niet even een reactie op deze aflevering achter te laten.

Muziek in de NederlandFeest.nl Podcast

De muziek is rechtenvrij en komt van Pixabay en Purple-Planet.com. Mocht je, ondanks dat ik mijn best doe geen copyright te schenden, toch iets tegenkomen, mail dan naar info @ nederlandfeest [punt] nl.

Steun NederlandFeest.nl

Wil je dat NederlandFeest.nl doorgaat met het onder de aandacht brengen van onze Nederlandse tradities en feestdagen? Vind je het leuk dat er nu ook een podcast is en wil je hier een steentje aan bijdragen? Dat kan! Steun NederlandFeest via PayPal!

Disney artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *