Aflevering 3 – NederlandFeest.nl Podcast

Dé podcast met nieuws en informatie over onze nationale feestdagen en tradities! De derde aflevering van de NederlandFeest.nl Podcast staat voor je klaar! In deze aflevering krijg je véél Sintochtupdates!

Kijkcijfers, Staphorst, Zwarte Piet, vuurwerk én de coronapas

In deze derde aflevering praat Henk Jan de Podcastman je weer bij over Sinterklaas. En wel over de intocht van Sinterklaas, de kijkcijfers van de landelijke intocht (ja, die vielen tegen), Zwarte Pieten bij diverse intochten én het meldpunt vuurwerkoverlast dat weer is geopend. Dit jaar iets anders dan gebruikelijk. Verder neem ik je mee naar Staphorst én blik ik terug op een weekend vol coronapassen en uitgesloten kinderen.

Excuses voor mijn stem en geslik… Enorm verkouden, veel hoesten. Heb mijn best gedaan om het weg te slikken. 😅

Wil je meer lezen over de feestdagen en tradities? Kijk dan op NederlandFeest.nl voor meer informatie.

Beluister de NederlandFeest.nl Podcast

Om alles te weten te komen over de komende decembermaand luister je naar deze podcast. Je kunt de podcast beluisteren bij Apple, Spotify en Google. Dus volg, abonneer, like, subscribe of wat je ook wilt: als je het maar doet. 😉 En vergeet niet even een reactie op deze aflevering achter te laten.

Gebruikte muziek

De muziek is rechtenvrij en komt van Pixabay en Purple-Planet.com. Mocht je, ondanks dat ik mijn best doe geen copyright te schenden, toch iets tegenkomen, mail dan naar info @ nederlandfeest [punt] nl.

Steun NederlandFeest.nl

Wil je dat NederlandFeest.nl doorgaat met het onder de aandacht brengen van onze Nederlandse tradities en feestdagen? Vind je het leuk dat er nu ook een podcast is en wil je hier een steentje aan bijdragen? Dat kan! Steun NederlandFeest via PayPal! Mijn dank is natuurlijk zeer groot!

Disney artikelen

Terugluisteren eerdere afleveringen

Wil je de eerdere afleveringen terugluisteren? Dat kan via deze website of via jouw podcast-app. Je vindt deze podcast bij Google, Spotify en Apple (iTunes en Podcast-app). Daar staan alle eerdere afleveringen online. Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *