Aflevering 4 – NederlandFeest.nl Podcast

Dé podcast met nieuws en informatie over onze nationale feestdagen en tradities! Aflevering 4 van de NederlandFeest.nl Podcast staat voor je klaar! In deze aflevering krijg je Sinterklaas, Kerst, Caroline van der Plas én de Top 2000 te horen. En je krijgt het laatste nieuws over het vuurwerkverbod te horen.

Coronamaatregelen, Sinterklaas, vuurwerk in 1 podcast

In deze derde aflevering praat Henk Jan de Podcastman je weer bij over Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. En wel over de viering van Sinterklaas. Hoe moet dat met de nieuwe coronamaatregelen? Verder een eerbetoon aan Caroline van der Plas van BoerBurgerBeweging en wat dat met de Top 2000 te maken heeft. Kortom: vuurwerk in deze podcast! Zeker als de Europese Commissie ter sprake komt, die van Kerst af wil. Huh, echt? Ja, echt.

Met mijn verkoudheid gaat het beter, alleen merkte ik dat 1 onderdeel helaas op een verkeerde stand is opgenomen, dus je merkt dat aan je geluid. Het ligt dus NIET aan jouw instellingen! Mijn excuses alvast! 😅

Wil je meer lezen over de feestdagen en tradities? Kijk dan op NederlandFeest.nl voor meer informatie.

Beluister aflevering 4 van de NederlandFeest.nl Podcast

Om alles te weten te komen over de komende decembermaand luister je naar deze podcast. Je kunt de podcast beluisteren bij Apple, Spotify en Google. Dus volg, abonneer, like, subscribe of wat je ook wilt: als je het maar doet. 😉 En vergeet niet even een reactie op deze aflevering achter te laten.

Gebruikte muziek

De muziek is rechtenvrij en komt van Pixabay en Purple-Planet.com. Verder hoor je een quote die ik van het Twitter-kanaal van BoerBurgerBeweging heb getrokken. Mocht je, ondanks dat ik mijn best doe geen copyright te schenden, toch iets tegenkomen, mail dan naar info @ nederlandfeest [punt] nl. Dan moet ik even wat aanpassen.

Steun NederlandFeest.nl

Wil je dat NederlandFeest.nl doorgaat met het onder de aandacht brengen van onze Nederlandse tradities en feestdagen? Vind je het leuk dat er nu ook een podcast is en wil je hier een steentje aan bijdragen? Dat kan! Steun NederlandFeest via PayPal! Mijn dank is natuurlijk zeer groot!

Disney artikelen

Terugluisteren eerdere afleveringen

Wil je de eerdere afleveringen terugluisteren? Dat kan via deze website of via jouw podcast-app. Je vindt deze podcast bij Google, Spotify en Apple (iTunes en Podcast-app). Daar staan alle eerdere afleveringen online. Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *