Aflevering 5 – NederlandFeest.nl Podcast

Dé podcast met nieuws en informatie over onze nationale feestdagen en tradities! Aflevering 5 van de NederlandFeest.nl Podcast! In deze aflevering krijg je een terugblik op Sinterklaas, inclusief de actie van KOZP in Volendam, Oudejaarsconferences, Kerst op tv, een bijzondere kerstmarkt zónder coronapas en BoerBurgerBeweging (BBB) over knalvuurwerk.

Kerstmarkt zonder QR-code, KOZP en vuurwerk in 1 podcast

In deze vijfde aflevering praat Henk Jan de Podcastman je dus weer bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van feestdagen en tradities. Hij blikt terug op de actie van KOZP in Volendam en kijkt vooruit tot en met de viering van Oud en Nieuw!

Wil je meer lezen over de feestdagen en tradities? Kijk dan op NederlandFeest.nl voor meer informatie.

Beluister aflevering 5 van de NederlandFeest.nl Podcast

Om alles te weten te komen over de komende decembermaand luister je naar deze podcast. Je kunt de podcast beluisteren bij Apple, Spotify en Google. Dus volg, abonneer, like, subscribe of wat je ook wilt: als je het maar doet. 😉 En vergeet niet even een reactie op deze aflevering achter te laten.

Gebruikte muziek

De muziek is rechtenvrij en komt van Pixabay en Purple-Planet.com. Mocht je toch ergens vragen over hebben, ondanks dat ik mijn best doe geen copyright te schenden, mail dan naar info @ nederlandfeest [punt] nl. Dan moet ik even wat aanpassen. 😉

Happy New Year Ballonnen

Steun NederlandFeest.nl

Wil je dat NederlandFeest.nl doorgaat met het onder de aandacht brengen van onze Nederlandse tradities en feestdagen? Vind je het leuk dat er nu ook een podcast is en wil je hier een steentje aan bijdragen? Dat kan! Steun NederlandFeest via PayPal! Er is nu ook een GoFundMe-doneeractie gestart, mocht je niet over PayPal beschikken. Doneer alsjeblieft. Mijn dank is natuurlijk zeer groot!

Disney artikelen

Terugluisteren eerdere afleveringen

Wil je de eerdere afleveringen terugluisteren? Dat kan via deze website of via jouw podcast-app. Je vindt deze podcast bij Google, Spotify en Apple (iTunes en Podcast-app). Of klik hier voor alle afleveringen bij elkaar. Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *