Aflevering 6 – NederlandFeest.nl Podcast

Dé podcast met nieuws en informatie over onze nationale feestdagen en tradities! Aflevering 6 van de NederlandFeest.nl Podcast! In deze aflevering krijg je een terugblik op Oud & Nieuw. De term ‘vuurwerkvluchteling’ wordt uitgelegd en natuurlijk blikt Henk Jan de Podcastman terug op het vuurwerkverbod. 😉

Vuurwerkvluchtelingen, vuurwerk, oliebollen en het Museumplein

Van Bert en Ria uit Apeldoorn gaat Henk Jan de Podcastman naar BoerBurgerBeweging met Caroline van der Plas die opkomt voor het behoud van (knal)vuurwerk. We komen uiteindelijk uit bij de altijd gezellige Hubert Bruls. En hoe kan het daarna ook anders: bij oliebollen! Ook blik ik terug op ‘Bevrijdingsdag’ 2 januari 2022 in Amsterdam en hoor je wat de lockdown doet met het nieuws over de feestdagen.

Wil je meer lezen over de feestdagen en tradities? Kijk dan op NederlandFeest.nl voor meer informatie.

Beluister aflevering 6 van de NederlandFeest.nl Podcast

Om alles te weten te komen over de afgelopen jaarwisseling luister je naar deze podcast. Je kunt de podcast beluisteren bij Apple, Spotify en Google. Dus volg, abonneer, like, subscribe of wat je ook wilt: als je het maar doet. 😉 En vergeet niet even een reactie op deze aflevering achter te laten. En nieuw: geef even 5 sterren als je via Spotify luistert. Dank je wel!

Gebruikte muziek

De muziek is rechtenvrij en komt van Pixabay en Purple-Planet.com. Mocht je toch ergens vragen over hebben, ondanks dat ik mijn best doe geen copyright te schenden, mail dan naar info @ nederlandfeest [punt] nl. Dan moet ik even wat aanpassen. 😉

Dagaanbieding

Steun NederlandFeest.nl

Wil je dat NederlandFeest.nl doorgaat met het onder de aandacht brengen van onze Nederlandse tradities en feestdagen? Vind je het leuk dat er nu ook een podcast is en wil je hier een steentje aan bijdragen? Dat kan! Steun NederlandFeest via PayPal! Er is nu ook een GoFundMe-doneeractie gestart, mocht je niet over PayPal beschikken. Doneer alsjeblieft. Mijn dank is natuurlijk zeer groot!

Disney artikelen

Terugluisteren eerdere afleveringen

Wil je de eerdere afleveringen terugluisteren? Dat kan via deze website of via jouw podcast-app. Je vindt deze podcast bij Google, Spotify en Apple (iTunes en Podcast-app). Of klik hier voor alle afleveringen bij elkaar. Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *