De eerste NederlandFeest.nl Podcast!

Yes, hij is er: de eerste NederlandFeest.nl Podcast! Vanaf nu praten we je regelmatig bij over alles uit de wereld van feestdagen en tradities. De eerste aflevering staat nú voor je klaar!

Sinterklaas en vuurwerk in eerste NederlandFeest.nl Podcast

In deze eerste aflevering praat Henk Jan de Podcastman je bij over Sinterklaas. Welke bijzondere smaken pepernoten zijn er dit jaar te vinden in de supermarkt? En komt Sinterklaas dit jaar wel aan in jouw gemeente? Ook komt er vuurwerk voorbij in deze eerste podcast. Kortom: alles over de decembermaand. De mooiste tijd van het jaar… Of vind je het niet leuk meer door alle discussies en veranderingen?

Beluister de Podcast

Kom alles te weten over de komende decembermaand met deze podcast. Je kunt de podcast binnenkort ook beluisteren bij Apple, Spotify en Google. Dus volg, abonneer, like, subscribe of wat je ook wilt: als je het maar doet. 😉 En vergeet niet even een reactie op deze eerste ’trial’ te geven.

Muziek in de NederlandFeest.nl Podcast

De muziek is rechtenvrij en komt van Salamisound.com (tijdelijk in de eerste versie), Pixabay en Purple-Planet.com. Mocht je, ondanks dat ik mijn best doe geen copyright te schenden, toch iets tegenkomen, mail dan naar info @ nederlandfeest [punt] nl.

Steun NederlandFeest.nl

Wil je dat NederlandFeest.nl doorgaat met het onder de aandacht brengen van onze Nederlandse tradities en feestdagen? Vind je het leuk dat er nu ook een podcast is en wil je hier een steentje aan bijdragen? Dat kan! Steun NederlandFeest via PayPal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *