Sinterklaas en Zwarte Piet-outfits bestel je hier!

Wil jij een geweldig Sinterklaasfeest vieren? Dan heb je op zijn minst deze échte Sinterklaas en Zwarte Piet-outfits nodig! Maar hoe word je nou zo’n échte Sint of Piet? Heel simpel: door te beginnen met de aanschaf van een complete outfit!

Sinterklaasoutfit

Sinterklaas en zwarte piet kostuums, feestartikelen, versiering en kado's

Wil jij de blits maken als Sinterklaas op jouw georganiseerde Sinterklaasfeest? Dan heb je dit pak nodig! Een gigantisch mooi kostuum, kost een beetje, maar dan heb je ook wat! Dit kostuum bestaat uit de witte habijt (jurk), de cape, de sjerp en de mijter. One size. Sinterklaas kostuum budget voor elk Sinterklaas feest. De tabbert is ca. 175 cm lang de mantel ca. 150 cm. Materiaal: polyester.

Koop deze outfit hier voor € 169,95. Maar je hebt ook een budget-variant voor € 74,95. Liever iets anders bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk gerust eens rond op de pagina van FunEnFeestWinkel.nl. Echt voor ieder budget wat wils!

Outfit kopen? Klik hier op de banner en zoek op Sinterklaas kostuum!

Zwarte Pietenpak

Wil je liever met een hoop humor het Sinterklaasfeest vieren en geheel in stijl? Ga dan verkleed als Zwarte Piet! Met dit Pietenpak steel jij de show!

Je krijgt voor € 44,95 een prachtig paars pak. Je krijgt dan de broek, het shirt en de baret. Met zwarte schmink erbij, rode lippenstift en prachtige oorbellen maak jij van jezelf een échte Zwarte Piet! Alle accessoires kun je er gewoon los bij kopen.

Sowieso sta je niet meer alleen als Zwarte Piet. Steeds meer Nederlanders staan achter de zwarte knecht van de Goedheiligman. Als Zwarte Piet ben je nu dus nog populairder!

Pietenkostuum kopen? Klik hieronder op de banner en zoek op Pietenkostuum of Pietenpak!

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's Illy actie

Inpakpapier mét Zwarte Piet erop

En als je allerlei leuke kadootjes online hebt gekocht, zoals speelgoed tegen de laagste prijzen, dan wil je dat natuurlijk ook nog een beetje leuk inpakken. En het is steeds lastiger om inpakpapier te vinden met Zwarte Piet erop. Maar hier vind je wél inpakpapier met Zwarte Piet! Maar liefst 5 rollen vol. Inpakken en wegwezen!

Op zoek naar een kersttrui?

Klik op de banner hieronder als je met Sinterklaas een gave kersttrui cadeau wilt geven!

Kersttruien-winkel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *