Sinterklaas en Zwarte Piet-playlist op Spotify

Zoek jij een échte Sinterklaas en Zwarte Piet-playlist op Spotify? Stop dan met zoeken! Vanaf nu houdt NederlandFeest.nl een lijst met nieuwe, originele, hippe, spannende en swingende muziek bij! Natuurlijk alleen maar liedjes waarin onze mooie Nederlandse traditie centraal staat: Sinterklaas én Zwarte Piet.

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Kersttruien-winkel.nl

Sinterklaas en Zwarte Piet-playlist op Spotify vind je hier

Wij zoeken de muziek voor je uit. Van het Noord-Hollands Kinderkoor dat ‘Sinterklaas is Jarig’ zingt tot Coole Piet Diego. En van Djumbo met ‘Ik word later Zwarte Piet’ tot Party Piet Pablo met zijn meezingers.
Natuurlijk ontbreken de Echte Pieten met hun meezingers niet. ‘De hele boot gaat op en neer’ staat ook gewoon in deze playlist. Net als LiedjesPiet Lorencio met zijn nieuwe hit.

Voor elk wat wils

In deze playlist zitten natuurlijk de klassieke kinderkoorliedjes, maar ook de nieuwe versies van liedjes als “Hoor wie klopt daar kind’ren”. Henk & Henk van Het Goede Doel ontbreken ook niet. Maar hou je meer van dansen op Pietenmuziek? Dan ben je ook aan het juiste adres. Kortom: alles wat je zoekt in één playlist op Spotify!

Zeeman: Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Als je de playlist volgt, krijg je automatisch updates binnen als er nieuwe liedjes worden toegevoegd. Volgens dus en streamen maar!

Geen Club van Sinterklaas in Playlist

Wie goed heeft opgelet ziet géén muziek van De Club van Sinterklaas in de playlist terug. Dat komt omdat deze Club van Pieten heeft besloten de Zwarte Pieten te vervangen. Door bruin-gevlekte Pieten. We moeten er nog een naam voor verzinnen, maar heel smakelijk ziet het er niet uit. Laten we het houden op SmeerPieten. 😂

Tips zijn welkom!

Leuke toevoeging voor de playlist? Laat het hieronder even weten in de reacties. We horen graag van je!

Er is nog veel meer te zien op onze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *