Sinterklaas onderweg naar Nijkerk

Belangrijk bericht van Sinterklaas aan iedereen in Nijkerk: de Sint is vanuit Spanje vertrokken en zet koers naar Nijkerk! Op zaterdag 17 november komt de Sint om 14.00 uur aan in de Gelderse plaats.

Zwarte Piet mee naar Nijkerk

De Goedheiligman doet er een beetje geheimzinnig over, maar duidelijk wordt dat de Pieten in Nijkerk dit jaar gewoon weer pikzwart zijn. Er komen geen RoetveegPieten, zoals op 1 of 2 plaatsen in Nederland. En ook geen blanke Pieten, zoals in Amsterdam, dat gebeurt ook niet. Zwarte Piet in Nijkerk dus!

Sinterklaas schrijft, zij het cryptisch, op de website nijkerk.nieuws.nl:

Alle roetvegen van de schoorstenen zijn van hun kleren gewassen. En na een paar keer zwemmen in de Middellandse zee waren ook de roetvegen snel van hun gezicht verdwenen. Zodat ik hun vertrouwde kleurtje weer kon zien. En door het zonnetje in Spanje is dat ook zo gebleven!

Bron: nijkerk.nieuws.nl

Kom jij samen met je broer, zus, pappa, mamma, buurjongen, buurmeisje, neefje en nichtje en al jouw andere vriendjes en vriendinnetjes naar Nijkerk? Er zijn genoeg pepernoten. En voor iedereen!

Glutenvrije pepernoten

Sinterklaas heeft aan álle kinderen gedacht. Ook aan de kinderen die niet zo goed tegen gluten kunnen. Daarom is een speciale Glutenvrije Piet meegekomen. Je herkent deze Zwarte Piet aan het speciale schort dat hij draagt.

Winkels in Sintstemming!

De sfeer in Nijkerk is opperbest! Ook de winkeliers doen graag mee om de Sint welkom te heten. Zo kun je bij Prima Nijkerk een gezellige winkel verwachten met volop ruimte voor Sint en Piet! Kom dus een bezoekje brengen. De winkel aan de Singel 4 heet je van harte welkom!

Ook gratis reclame op NederlandFeest.nl? Like ons op Facebook en reageer via Messenger. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *