Sinterklaashit van Liedjes Piet Lorencio uitgebracht

En weer is er een Sinterklaashit verschenen! Deze keer van LiedjesPiet Lorencio en zijn team. Bij dit nieuwe Sinterklaasliedje is ook een leuke video verschenen.

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Op de melodie van het liedje Give it Up van KC & The Sunshine Band zingen Lorencio, DJ Piet en de vrienden van Sinterklaas Team Gemert nu “Piet en Sinterklaas”. 🎵🎶

Video LiedjesPiet op YouTube

Lorencio, naar eigen zeggen de leukste LiedjesPiet, heeft de video op YouTube gezet. Geniet van de muziek én mooie beelden van Lorencio en de andere Pieten. De beelden zijn gemaakt in Gemert bij het Kasteel van Gemert. En dat zorgt natuurlijk voor spectaculaire beelden! De sfeer van Sinterklaas zit er in elk geval goed in!

LiedjesPiet op Spotify

Wil jij via Spotify luisteren naar deze Sinterklaashit van LiedjesPiet Lorencio? Dat kan! Stream deze plaat helemaal suf en maak ook van dit Sinterklaasliedje een knaller van een hit!

Piet en Sinterklaas vind je hier:

Meer Sinterklaashits in 2019

Dit jaar zijn de Zwarte Pieten er al vroeg bij! Naast ‘Piet en Sinterklaas’ hebben we nóg een Zwarte Piet-hit te pakken. De Echte Pieten met ‘Muts af en zwaaien’ hebben de sfeer er ook al lekker in zitten! Klik hier om de Sinterklaashit van de Echte Pieten met Muts en Zwaaien te beluisteren en bekijken.

Sinterklaashit-cover

‘Piet en Sinterklaas’ komt je misschien wel bekend voor. Deze Sinterklaashit is een cover van ‘Atje voor de sfeer’ van René Karst. En dat was weer een cover van KC & The Sunshine Band.

KC & The Sunshine Band

Deze Sinterklaashit is een cover van KC & The Sunshine Band’s single ‘Give it Up’. En dat is al even geleden: deze hit komt al uit 1982. In 1983 werd het een hit in Nederland en haalde nummer 8 in de hitlijst.

René Karst – Atje voor de sfeer

Je kunt het liedje ook kennen van René Karst. Zijn ‘Atje voor de sfeer’ haalde bijna 3 miljoen views (12-10-2019). Bekijk de hit van René hier:

Screenshot/Foto: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *