Stem Sint en Piet de Top 4000 in!

De Nederlandse feestdagen en tradities horen natuurlijk thuis in de grootste hitlijst van Nederland. Stem Sint en Piet de Top 4000 in! Dat is nú mogelijk, via de website van Radio 10.

Dus stem nu en zorg dat Henk en Henk met Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet, de Top 4000 in komt. Misschien wel hoger dan vorig jaar! Toen stond het liedje op 3645. Dat kan toch veel hoger?

Help mee Je kunt stemmen op de Top 4000 van Radio 10 tot maandag 20 november 2023 16.00 uur.

Stem Sint en Piet ook de Top 2000 in

Natuurlijk kun je ook tijdens de stemweek van de Top 2000 van NPO Radio 2. Nog even geduld daarvoor, want de stemweek opent op vrijdag 1 december 2023! Doe je ook dit jaar mee om Henk en Henk de Top 2000 in te krijgen?

Wat is het doel van de actie?

Doel van onze actie is om de NPO en Talpa (Radio 10) ‘verplicht’ een liedje te laten draaien waar onze Nederlandse feestdagen in voorkomt. Sinterklaas is en blijft toch écht in heel populair in Nederland, ondanks al het gedoe er omheen. Daarom vindt NederlandFeest.nl dat de Sint en zijn Pieten een plekje verdiend hebben in deze hitlijsten.

Daarom willen we dat Nederland massaal stemt op Henk&Henk stemt (ook wel bekend als Het Goede Doel) met ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’. Als we die allemaal meenemen in onze lijstjes, komt het nummer ongetwijfeld (hoog) in de Radio 2 Top 2000 en de Top 4000 van Radio 10 terecht!
Na de break: ‘Hoe doe ik mee?’ en de videoclip van Henk & Henk!

Steun NederlandFeest.nl!

Steun onze website én onze plannen voor nóg meer behoud van Nederlandse tradities en feestdagen! Klik hier en doneer via PayPal! Dat kan al vanaf €5! Er zit veel leuks aan te komen, maar daar hebben we wel jouw steun voor nodig!

Hoe doe ik mee?

Meedoen is heel eenvoudig: Stem op jouw favoriete liedjes in de Top 2000! Je klikt dus op de link, komt op de website van NPO Radio 2 en stemt op Henk&Henk – Sinterklaas Wie Kent Hem Niet.

Let op! Het is natuurlijk wél de NPO! Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet staat níet standaard opgenomen in de lijst. Je moet het liedje dus apart toevoegen onder “Voeg een vrije keuze toe”. Je kunt dus niet rechtstreeks vanuit de lijst stemmen. Maar het is slechts een kleine moeite.

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's
Screenshot Top 2000 zonder Henk en Henk
Stem Henk & Henk (Het Goede Doel) de Top 2000 en Top 4000 in met Sinterklaas, wie kent hem niet? Zwarte Piet op de radio!
Kersttruien-winkel.nl

Videoclip Henk & Henk – Sinterklaas Wie Kent Hem Niet?

Bekijk hier de videoclip van Het Goede Doel met Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet.

Kun je geen genoeg krijgen van Sinterklaasliedjes? Dan hebben we een speciale Spotify Playlist boordevol Sinterklaas en Zwarte Piet-liedjes voor je samengesteld. Volg die lijst!

Afbeelding: NPO Radio 2 / Top 2000, screenshot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *