Stem Zwarte Piet de Top 2000 in!

Zwarte Piet de Top 2000 in? Dat kan met jouw hulp! Tijdens de stemweek van de Top 2000 van NPO Radio 2 en de Top 4000 van Radio 10, kun jij er voor zorgen dat onze nationale trots op de radio komt! Hoe je dat en waar? Dat lees je hier! Stem Zwarte Piet de Top 2000 en Top 4000 in!

Update 28 november 2021.

Wat is het doel van de actie?

Doel van onze actie is om de NPO en Talpa (Radio 10) ‘verplicht’ een liedje te laten draaien waar Zwarte Piet in voorkomt. Sinds de invoering van RoetveegPiet bij de NTR zie of hoor je nergens meer in de landelijke media iets over Zwarte Piet. En dat terwijl de knecht van Sinterklaas toch écht in heel Nederland razendpopulair is! Er waren overal intochten met Zwarte Piet en zelfs de populariteit van Zwarte Piet neemt toe!

Daarom willen we dat Nederland massaal stemt op Henk&Henk stemt (ook wel bekend als Het Goede Doel) met ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’. Als we die allemaal meenemen in onze lijstjes, komt het nummer ongetwijfeld (hoog) in de Radio 2 Top 2000 en de Top 4000 van Radio 10 terecht!
Na de break: ‘Hoe doe ik mee?’ en de videoclip van Henk & Henk!

Steun NederlandFeest.nl!

Steun onze website én onze plannen voor nóg meer behoud van Nederlandse tradities en feestdagen! Klik hier en doneer via PayPal! Dat kan al vanaf €5! Er zit veel leuks aan te komen, maar daar hebben we wel jouw steun voor nodig!

Hoe doe ik mee?

Meedoen is heel eenvoudig: Stem op jouw favoriete liedjes in de Top 2000! Je klikt dus op de link, komt op de website van NPO Radio 2 en stemt op Henk&Henk – Sinterklaas Wie Kent Hem Niet.

Let op! Het is natuurlijk wél de NPO! Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet staat níet standaard opgenomen in de lijst. Je moet het liedje dus apart toevoegen onder “Voeg een vrije keuze toe”. Je kunt dus niet rechtstreeks vanuit de lijst stemmen. Maar het is slechts een kleine moeite.

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's
Screenshot Top 2000 zonder Henk en Henk
Stem Henk & Henk (Het Goede Doel) de Top 2000 en Top 4000 in met Sinterklaas, wie kent hem niet? Zwarte Piet op de radio!

Dus: stem Zwarte Piet de Top 2000 in (klik hier voor de Top 4000)! En help mee door vrienden en familie ook te laten stemmen! Dus déél deze pagina ook op sociale media zoals Facebook en Twitter!

Stem ook op Sweet Caroline!

Als nieuwkomer in de Tweede Kamer strijdt Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging onder meer voor onze prachtige Nederlandse tradities en feestdagen. Zoals een Oud en Nieuw met vuurwerk en carbidschieten. Of paasvuur tijdens Pasen. Ook Zwarte Piet lijkt geen onwelke gast voor deze politieke partij. Kortom: laat je liefde voor Caroline horen door ook op Neil Diamond met Sweet Caroline te stemmen!

Kersttruien-winkel.nl

Videoclip Henk & Henk – Sinterklaas Wie Kent Hem Niet?

Bekijk hier de videoclip van Het Goede Doel met Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet.

Kun je geen genoeg krijgen van Sinterklaasliedjes? Dan hebben we een speciale Spotify Playlist boordevol Sinterklaas en Zwarte Piet-liedjes voor je samengesteld. Volg die lijst!

Afbeelding: NPO Radio 2 / Top 2000, screenshot.

2 thoughts on “Stem Zwarte Piet de Top 2000 in!

  1. Leuke actie om Sinterklaas wie kent hem niet in de top2000 te krijgen. Maar kijk uit: Die plaat is niet van het Goede Doel. Hij is destijds uitgebracht onder de artiestennaam ‘Henk & Henk’…

    1. Ontzettend stom van mij inderdaad. Je hebt helemaal gelijk! Ik pas het aan! Vergeet ook niet om in 2020 in de Top 2000 van NPO Radio 2 en de Top 4000 van Radio10 Henk&Henk te stemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *