Stem Zwarte Piet de Top 2000 in!

De stemweek voor de Top 2000 van NPO Radio 2 is weer begonnen! En dus komen we weer in actie: Stem Zwarte Piet de Top 2000 in!

Wat is het doel van de actie?

Doel van onze actie is om de NPO ‘verplicht’ een liedje te laten draaien waar in Zwarte Piet voorkomt. Sinds de invoering van RoetveegPiet bij de NTR zie of hoor je nergens meer in de landelijke media iets over Zwarte Piet. En dat terwijl de knecht van Sinterklaas toch écht in heel Nederland razendpopulair is! Er waren overal intochten met Zwarte Piet en zelfs de populariteit van Zwarte Piet neemt toe!

Daarom willen we dat Nederland massaal stemt op Het Goede Doel met ‘Sinterklaas, wie kent hem niet?’. Als we die allemaal meenemen in onze lijstjes, komt het nummer ongetwijfeld (hoog) in de Radio 2 Top 2000 van 2019 terecht! Na de break: ‘Hoe doe ik mee?’ en de videoclip van Het Goede Doel!

Steun NederlandFeest.nl!

Steun onze website én onze plannen voor nóg meer behoud van Nederlandse tradities en feestdagen! Lees er meer over op Doneeractie.nl of geef direct door hieronder te klikken op de button. Dat kan al vanaf €5! Er zit veel leuks aan te komen, maar daar hebben we wel jouw steun voor nodig!

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Hoe doe ik mee?

Meedoen is heel eenvoudig: Stem op jouw favoriete liedjes in de Top 2000! Je klikt dus op de link, komt op de website van NPO Radio 2 en stemt op Het Goede Doel – Sinterklaas Wie Kent Hem Niet.

Let op! Het is natuurlijk wél de NPO! Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet staat níet standaard opgenomen in de lijst. Je moet het liedje dus apart toevoegen onder “Voeg een vrije keuze toe”. Je kunt dus niet rechtstreeks vanuit de lijst stemmen. Maar het is slechts een kleine moeite.

Het Goede Doel Sinterklaas Wie Kent Hem Niet Top 2000
Bron: website NPO Radio 2 / Top 2000.

Dus: stem Zwarte Piet de Top 2000 in! En help mee door vrienden en familie ook te laten stemmen! Dus déél deze pagina ook op sociale media zoals Facebook en Twitter!

Videoclip Het Goede Doel – Sinterklaas Wie Kent Hem Niet?

Bekijk hier de videoclip van Het Goede Doel met Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet.

Kun je geen genoeg krijgen van Sinterklaasliedjes? Dan hebben we een speciale Spotify Playlist boordevol Sinterklaas en Zwarte Piet-liedjes voor je samengesteld. Volg die lijst!

Afbeelding: NPO Radio 2 / Top 2000, screenshot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *