Steun NederlandFeest.nl met een donatie

NederlandFeest.nl heeft jouw steun nodig! En daarom is er nu naast een directe PayPal-donatie een nieuwe mogelijkheid om te doneren: GoFundMe! Als je geen geld kunt missen, geef ik verderop tips hoe je toch een steentje bij kunt dragen.

Steun NederlandFeest.nl via GoFundMe en PayPal

Je kunt nu naast een donatie via PayPal ook gemakkelijk online doneren voor het behoud van Nederlandse feestdagen en tradities. Dat kan via GoFundMe. Je kunt daar met een paar klikken een bijdrage leveren aan dit (journalistieke) platform en mij helpen dit verder uit te breiden. Je kunt eenvoudig doneren via onder meer iDeal, creditcard of PayPal. Rechtstreeks doneren via PayPal kan natuurlijk ook.

Happy New Year Ballonnen

Steun dit journalistieke platform, dat veel tijd, geld en moeite kost. Dat doe ik, helemaal alleen, voor het behoud van Sinterklaas, Kerst, Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag en vele andere feestdagen en tradities. Onze cultuur ligt al geruime tijd onder vuur. Vaak door actiegroepen die (bewust?) onwaarheden verkondigen over onze fijne feestdagen. Zelfs de Europese Commissie ging zo ver dat het woord ‘Kerst’ of ‘Kerstfeest’ verwijderd moet worden. Om anderen niet tegen het hoofd te stoten. Gelukkig nam de EU-commissaris Helena Dalli, nota bene van Gelijkheid (!) haar woorden grotendeels terug.

Maar feit is dat naast Sinterklaas met Zwarte Piet, nu ook Kerstmis onder vuur ligt. What’s next? Je hoort er trouwens meer over in mijn podcast, aflevering 4. Hier vind je trouwens Ć”lle (en ook recentere) afleveringen: de NederlandFeest.nl Podcast.

Belangrijk om te doneren

Het is heel belangrijk om te doneren als je van tradities houdt en alles wat daarmee gepaard gaat. Via deze website, sociale media (Twitter, Facebook en Instagram) en mijn podcast, probeer ik Nederland op de hoogte te houden van onze mooie folklore en cultuur. Denk daarbij ook aan vuurwerk, Zwarte Piet, maar ook feestdagen als Bevrijdingsdag, Koningsdag en zelfs verjaardagen met alle bijbehorende gewoontes komen hier voorbij. Die gebruiken wil ik behouden, zeker nu ze zo onder vuur liggen. Ik wil een tegengeluid bieden aan de media die het liefst vandaag nog allerlei feestdagen en tradities afschaffen.

Hoe kun je doneren?

Om onze tradities te behouden heb ik jouw steun voor NederlandFeest.nl nodig. Op allerlei manieren kun je helpen. Houd me bijvoorbeeld op de hoogte van nieuwtjes die met de feestdagen te maken hebben van jouw bedrijf, politieke partij of vereniging. Dat geeft deze website meer content. En kan ik nog meer mensen bereiken! Vooral informatie over leuke acties en evenementen zijn welkom!

Zelfs reclame maken voor jouw product of bedrijf is mogelijk! Mail daarvoor naar info (at) nederlandfeest.nl. Ik bekijk dan graag hoe ik jouw nieuws of product kan promoten.

Je kunt dus ook helpen door een donatie te doen. Maar als je liever niet wilt bijdragen kun je ook bij onze adverteerders shoppen. Zo help je jezelf en steun je mij tegelijk ook.

Je kunt ook steunen door mijn podcast te liken en te delen. Net als berichten van NederlandFeest.nl op Twitter, Facebook en Instagram. Als je dat doet, bereik ik een groter publiek.

Kortom: geen enkele reden om niet te steunen. Tenzij je een hekel hebt aan feestdagen en tradities natuurlijk. Maar wat doe je hier dan nog? šŸ˜‰

Kersttruien-winkel.nl

Wat doet NederlandFeest.nl met jouw steun?

Het zou prachtig zijn als ik deze hobby verder kan professionaliseren. Ik heb dan ook niet voor niets Journalistiek gestudeerd en gewerkt bij diverse media-organisaties. Maar er gaat zoveel tijd (en geld) in zitten… Hoe meer je steunt, des te meer ik kan doen om van dit platform iets bijzonders te maken. Help mee om van NederlandFeest.nl dĆ© autoriteit op het gebied van feestdagen en tradities te maken. Mijn dank is ENORM!

Afbeelding: martaposemuckel via Pixabay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *