Surprise! De Staff van Sinterklaas nu al gestart!

De gloednieuwe Sinterklaasserie De Staff van Sinterklaas is al begonnen! De serie die Sinterklaas en Zwarte Piet weer samenbrengt, zou eigenlijk pas zaterdag 16 november 2019 starten. Vandaag kwam De Staff van Sinterklaas landelijk in media zoals Nu.nl en NOS.nl. En dus kon eigenlijk de eerste aflevering niet langer geheim blijven. Surprise! De eerste aflevering staat nu online.

Kerst feestwinkel

Aflvering 1 van De Staff van Sinterklaas

Door alle media-aandacht kon de eerste aflevering niet langer uitblijven. En dus startte de eerste aflevering op YouTube vandaag tegelijk met het Sinterklaasjournaal van de NTR met Dieuwertje Blok: om 18.00 uur. Zie die kijkcijfers eens omhoog schieten van De Staff! Geweldig!

Bekijk hier aflevering 1 van De Staff van Sinterklaas & De Verloren Verlanglijstjes. Veel kijkplezier! Wil jij deze aflevering op je televisie bekijken? Kijk dan hier hoe je dat doet.

Bak ze bruin met BakkersPiet

Naast het spannende verhaal over de Verloren Verlanglijstjes komt De Staff van Sinterklaas ook met andere leuke filmpjes. Zoals ‘Bakken met BakkersPiet’. Die kun je hieronder bekijken. Abonneer je op het YouTube-kanaal van De Staff van Sinterklaas en blijf op de hoogte van alle leuke video’s boordevol Zwarte Pieten!

Initiatief van De Nationale Sinterklaas

De nieuwe Sinterklaasserie De Staff van Sinterklaas & De Verloren Verlanglijstjes is een intiatief van De Nationale Sinterklaas. Die streeft naar het behoud van het sprookje ‘Sinterklaas & Zwarte Piet’. Op termijn wil de organisatie zelfs een landelijke, nationale intocht organiseren. Maar dat kan niet zonder jouw hulp. Wil jij ook dat Sinterklaas mét Zwarte Piet blijft bestaan? En wil je meer van deze serie zien, of zelfs een nieuwe landelijke intocht van Sint en zijn Pieten? Steun hen dan hier (klik) en doneer een bedrag. Dit kan al vanaf eenmalig € 5 via doneeractie.nl.

Meer over De staff van Sinterklaas

Hier zie hoor en lees je meer over De Staff van Sinterklaas op onze site. Wil je de serie volgen op je televisie? Dat kan ook. Zo bekijk je deze Sinterklaasserie en alternatieve Sinterklaasjournaals op jouw tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *