Wapperintocht Kinderdijk afgelast

De eerste Wapperintocht ooit is helaas afgelast. Dat maakte de organisatie donderdagavond 31 oktober 2019 bekend. De intocht stond gepland voor 23 november, maar is dus geannuleerd.

Miscommunicatie oorzaak afgelasting

Op Facebook melden de ‘De Dove Pieten‘ dat er sprake is van miscommunicatie. Daardoor is twijfel ontstaan over de organisatie van de Wapperintocht. De eerste intocht van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten speciaal voor kinderen met een gehoorbeperking, zou in het prachtige Kinderdijk zijn.

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Zo maakten De Dove Pieten op Facebook bekend dat de Wapperintocht is afgelast:

Het is natuurlijk ontzettend jammer dat deze unieke intocht van Sinterklaas niet doorgaat. Het was het perfecte plaatje: in het prachtige oer-Hollandse Kinderdijk, blije kinderen. Een mooie intocht van Sint Nicolaas en zijn Pieten. Het liep helaas anders.

Nieuwe datum intocht

De Dove Pieten houden gelukkig niet van stilzitten. In januari worden de voorbereidingen getroffen voor een nieuwe Wapperintocht. Die staat, vooralsnog, gepland voor 21 november 2020. De organisatie hoopt opnieuw deze intocht in Kinderdijk te houden. Wij hopen met De Dove Pieten mee. Veel succes en hopelijk redden jullie het volgend jaar wel! Zet hem op!

Bekijk het Dove Pieten-Sinterklaasjournaal

Gelukkig hoef je de Dove Pieten niet te missen. De Pieten zijn al druk met het speciale Sinterklaasjournaal. Die kun je ook eenvoudig op jouw tv bekijken. Hier leggen we je naar alternatieve Sinterklaasjournaals kijkt op jouw tv.

Afbeelding: De Dove Pieten Facebook, www.facebook.com/dedovepieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *