Zet je in als Zwarte Piet!

Het zijn roerige tijden momenteel waarin de strijd om Zwarte Piet ook weer in alle hevigheid is losgebarsten. Verdwijnt Zwarte Piet uit Nederland, zoals nu al het geval is op de caribische delen van ons koninkrijk? Voor de voorstanders van het Sinterklaasfeest mét Zwarte Piet is het alle hens aan denk. En daarom kun je maar 1 ding doen: zet je in als Zwarte Piet!

Om je een beetje op weg te helpen, zetten we hier wat Sinterlaas- en Zwarte Piet-artikelen voor je op een rijtje. Je steunt niet alleen de webwinkel als je hier iets koopt, maar ook deze website ‘NederlandFeest.nl’.

Koop deze artikelen en zet je in voor het Sinterklaasfeest

De volgende producten heb je nodig om het Sinterklaasfeest zoals we dat kennen in stand te houden.

Compleet Sinterklaaskostuum

Zwarte Piet is natuurlijk niets zonder Sinterklaas. En ook Sinterklaas ligt al onder vuur. Zo wordt door de toenemende discussie over Zwarte Piet én de coronacrisis de intocht van Sinterklaas afgelast in 2020. In Amsterdam ligt de goedheiligman ook onder vuur: zo is het christelijke kruis al van de mijter afgehaald. Hier vind je een compleet traditioneel kostuum.

E-carnavalskleding.nl

Klik hier om het traditionele Sinterklaaskostuum te bestellen.

Compleet Pietenpak

Als jij je wil inzetten als Zwarte Piet (wat de beheerder van deze website doet sinds de Zwarte Pietendiscussie startte), heb je een Pietenpak nodig. Dit pakket bestaat uit:

  • Pietenjasje
  • Broek
  • Pietenmuts
  • Pietenkraag

Zo ziet het Pietenpak eruit en hier bestel je het Zwarte Pietenpak.

E-carnavalskleding.nl

En zo ziet ie eruit in het rood. Hier bestel je het pak.

E-carnavalskleding.nl

Pruik voor Zwarte Piet

Een Pietenpak komt zónder pruik. Aan jou de keus. Wil je een typische Zwarte Pietenpruik, dus pikzwart met krullen? Dan is dit wel iets voor jou:

E-carnavalskleding.nl

Wil jij ook zo’n te gekke pruik? Hier bestel je dit typische Zwarte Pietenkapsel. Toch liever stijl haar? Hier vind je een overzicht van allerlei zwarte pruiken in alle vormen en maten.

Zwarte schmink en mooie lippenstift

Om je Zwarte Piet-outfit helemaal compleet te maken heb je natuurlijk nog zwarte schmink nodig. Hier bestel je de beste kwaliteit schmink voor slechts € 5,80!

Om het helemaal af te maken kun je kiezen voor rode lippenstift. Maar wat dacht je van deze knallende roze lipstick? Dát ziet er toch helemaal te gek uit? Hier bestel je die kleurrijke lippenstift.

Versier je huis!

Om helemaal in de goede sfeer te komen kun je deze slinger bestellen. Eén lange rij Zwarte Pieten. Bestel nu, dan weet je zeker dat je de échte Sinterklaassfeer dit jaar in huis hebt!

E-carnavalskleding.nl

Dus: wil jij de traditie voortzetten? Doe mee, word Zwarte Piet en geniet!
Wil je vergelijken met andere webwinkels? Hier zie je andere Sinterklaasartikelen (artikel van vorig jaar).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *