Zo bekijk jij het Sinterklaasjournaal met Zwarte Piet op jouw tv!

Krijg jij ook geen genoeg van Zwarte Piet? En wil jij het Sinterklaasjournaal met Zwarte Piet op jouw eigen tv of beeldscherm zien? Dat kan! Op deze pagina leggen wij je uit hoe jij een alternatief Sinterklaasjournaal met Zwarte Pieten bekijkt.

Sinterklaasjournaal met Zwarte Piet bij de lokale of regionale omroep

Vorig jaar werd het Sinterklaasjournaal Elburg uitgezonden bij Omroep Gelderland. Zo kon iedereen in Gelderland meegenieten van de avonturen van de Zwarte Pieten en de Sint in hanzestad Elburg. Ook buiten Gelderland is TV Gelderland te bekijken. Onder meer bij Ziggo en KPN.

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website Ć©n de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Ook kun je de gave Sinterklaas-avonturen volgen via de lokale omroep LOE Elburg. Te zien in en rond Elburg.

Bekijk het Sinterklaasjournaal met Zwarte Piet op YouTube

De meeste van deze lokale Sinterklaasjournaals, maar ook het Dove Pietennieuws, bekijk je natuurlijk via YouTube. Maar op een mobieltje deze afleveringen volgen is misschien wat lastig. Kijk ze daarom gewoon op jouw grote televisie of beeldscherm!

Streamen via Chromecast, Apple TV of Playstation

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Als je het scherm-icoontje in beeld ziet op je mobiele telefoon, tablet of laptop, kun je de uitzending eenvoudig streamen naar jouw grote beeldscherm. Klik erop en kies voor jouw televisie. Et voila! Het Sinterklaasjournaal verschijnt groot in beeld!

Heb jij een Chromecast van Google, een Apple TV of een Playstation 3 of 4? Dan beschik je over YouTube via deze apparaten. Zoek naar het Sinterklaas van jouw keuze en geniet!

Bekijk de alternatieve Sinterklaasjournaals ook op school

Zoals je ziet is het kinderlijk eenvoudig om een alternatief Sinterklaasjournaal te bekijken. Dus zorg dat de school waar jouw kind naartoe gaat dit ook kan. Dan hoeft jouw kind niet meer naar het landelijke Sinterklaasjournaal te kijken. Vergeet de NTR. Vergeet Dieuwertje Blok. Vergeet RoetveegPiet en geniet van Zwarte Piet!

Afbeelding: screenshot YouTube van het Sinterklaasjournaal Elburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *