Zwarte Piet-artikelen nodig? Bestel ze hier!

Op zoek naar vlaggetjes en slingers met Zwarte Piet erop? Of naar een gaaf Pietenpak? Een Zwarte Pietenpruik of andere Sinterklaas- en Zwarte Piet-versieringen? Zwarte schmink? Hier kun je terecht!

Sinterklaas- en Zwarte Pietproducten bestellen

Op de website Funenfeestwinkel.nl kun je terecht voor allerlei gave producten om jouw Sinterklaasfeest nóg gezelliger te maken.

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's

Overzicht Zwarte Piet-artikelen

Hier een aantal leuke artikelen met Zwarte Piet erop. Scoor ze, voor je te laat bent! *Update* We kregen meldingen dat de links het niet (goed) deden. We hebben dat nu opgelost door niet rechtstreeks naar het product te linken, maar naar de homepagina van de winkel. Daar kun je de zoekfunctie gebruiken. Iets omslachtig, maar ja, het is voor het goede doel!

Welkom Sinterklaas huldebord

Met dit huldebord (zoek op ‘huldebord Sinterklaas’) heet jij Sinterklaas en Zwarte Piet welkom in jouw huis. Hang dit bord aan de deur en je weet zeker dat de Sint dit jaar jouw huisje niet stilletjes voorbij rijdt.

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar Go Fund Me en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Dank je wel!

Kleine Pietenstrooizak Zwarte Piet

Met deze strooizak speel jij voor Zwarte Piet. Of neem deze strooizak mee naar één van de vele intochten mét Zwarte Piet en laat de zak helemaal vullen! Lekker boordevol pepernoten en strooigoed! Hmmm! Bestel deze Zwarte Pieten-strooizak hier. Zoek op ‘strooizak’ en kies vervolgens ‘Kleine pieten strooizak zwarte piet 25 x 30 cm’.

Masker Zwarte Piet

Geen zin om jezelf helemaal zwart te schminken? Of allergisch voor schmink? Dat is balen! Gelukkig is er een oplossing: een Zwarte Pieten-masker! Zoek op ‘Zwarte Piet masker’ en koop hem!

Gouden oorbellen

Een échte Zwarte Piet is natuurlijk te herkennen aan zijn prachtige gouden oorbellen. Die bestel je eenvoudig hier. Zoek op die site naar ‘Gouden oorbellen’. Koop ze voor deze bizar lage prijs! Toch gek dat niet iedere Piet hier mee rondloopt. Kost niks!

Vlag ‘Welkom Sinterklaas’

Hoera! Sinterklaas is weer (bijna) in het land! Om Sinterklaas én zijn zwarte knechten te verwelkomen moet je deze vlag kopen! Een heuse gevelvlag met een grootte van maarliefst 90×60 centimeter! Zoek op ‘Gevelvlag Sinterklaas’. Sinterklaas en twee Zwarte Pieten staan er prachtig op afgebeeld. Als dat geen feest wordt?!

Zwarte Piet schminksetje

Zo word ook jij heel gemakkelijk Zwarte Piet! Met dit geweldige schminksetje! Zoek op de site naar ‘Zwarte Piet’ en je vindt allerlei zwarte schmink! Zoals deze van Superstar, met een sponsje én rode lippenstift. In mum van tijd tover jij je tot de hulp van de Goedheiligman om. Zo gepiept. Tip: afspoelen gaat eenvoudig met babyshampoo!

Zwarte Piet kostuum

Je bent natuurlijk pas écht een Zwarte Piet met een prachtig kostuum! Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. En: voor ieder budget een Zwarte Pietenpak beschikbaar. Neem gerust een kijkje!

Afbeelding boven: funenfeestwinkel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *