Blond Amsterdam adverteert op Facebook met hun nieuwste servies. Een complete feestdagenlijn! Van Halloween tot Sinterklaas en Zwarte Piet. Ja, je leest het goed: een Zwarte Piet-servies!

Dit bedrijf uit Amsterdam houdt zich gelukkig ver van de (niet bestaande) discussie rond de knecht van Sinterklaas. Want zeg nou zelf, welke discussie speelt er nou? Er zijn meer dan 500 zwarte intochten in Nederland. Dus van een maatschappelijke discussie is sowieso geen sprake.

Blond Amsterdam met Zwarte Pietenservies

Blond Amsterdam adverteerde met een heus Sint&Piet-servies en dat heeft het bedrijf duidelijk geen windeieren gelegd. Het serviesgoed, bestaande uit een theepot, borden en mokken werden direct goed verkocht. Er is dus een grote behoefte aan producten met afbeeldingen erop van Zwarte Piet. De reacties op Facebook liegen er ook niet om: Blond Amsterdam wordt de hemel in geprezen om deze prachtige actie!

Uitverkocht!

Wil jij ook Blond Amsterdam-servies kopen? Dan heb je pech. De nieuwe servieslijn is uitverkocht. Gelukkig kun je nog wel een paar leuke Sint&Zwarte Piet-artikelen vinden op de website van Blond Amsterdam.

Wat dacht je van leuke Sinterklaas en Zwarte Piet-servetten? Je koopt er 20 voor slechts € 3,95! Maar wees er wel snel bij, want het loopt echt storm!

Zwarte Piet is commercieel succes

Alles wijst erop dat Zwarte Piet een groot commercieel succes is. Blond Amsterdam ziet nu het succes van Zwarte Piet.

Nederland omarmt de knecht van de Goedheiligman. En Nederland is bereid deze producten te kopen. Wat een feest! Bij jou in huis, maar ook voor de ondernemer die Zwarte Piet gewoon in zijn winkel heeft of op zijn eigen producten afbeeldt.

Steun NederlandFeest.nl

Steun NederlandFeest.nl door een donatie te geven. Ga nu naar https://www.doneeractie.nl/actie/38504 en doneer! Zo houden we deze website én de traditionele feestdagen in stand! Of doneer nog gemakkelijker via PayPal. Dank je wel!

2 thoughts on “Zwarte Piet-servies enorm in trek: uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *