Zwarte Piet terug bij de NPO!

Gaat het dan eindelijk gebeuren? Zwarte Piet terug bij de NPO? Die kans wordt nu wel heel groot: omroep Ongehoord Nederland heeft de magische grens van 50.000 betalende leden bereikt!

Feestelijke aflevering Zwarte Pietenjournaal

Ongehoord Nederland maakte het nieuws vrijdagavond 4 december 2020 bekend in een e-mail aan de leden. In het speciale Zwarte Pietenjournaal deel 4 wordt dit feestje gevierd. De aflevering is te zien vanaf zaterdag 5 december 2020.

https://www.ongehoordnederland.nl/zwarte-pietenjournaal-deel-4-eind-goed-al-goed/

Bekijk het Zwarte Pietenjournaal van Ongehoord Nederland

Wil je het Zwarte Pietenjournaal van Ongehoord Nederland bekijken? Dat kan ook meteen hier, bij NederlandFeest.nl. Bekijk hier aflevering 1 tot en met 4 in één keer!

Omroep ON, zoals we Ongehoord Nederland afkorten, heeft nog veel meer leden nodig. Deze omroep strijd voor het Nederlandse geluid. Nederlandse cultuur, feestdagen en tradities zijn heel belangrijk. Het fijne Nederlandse geluid keert bij ON helemaal terug!

Zwarte Piet terug bij de NPO

Als het aan Ongehoord Nederland ligt keert Zwarte Piet terug bij de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep. De huidige omroepen schoven de zwarte knecht van Sinterklaas aan de kant, onder druk van KOZP. Kick Out Zwarte Piet zette omroepen en winkeliers onder druk om afscheid te nemen van Zwarte Piet. Met leugens en allerlei valse argumenten lukte dit vrij goed. Tot Nederland er genoeg van had. Het volk neemt het heft weer in eigen hand. Dat is nu wel duidelijk. Omroep ON van onder meer Arnold Karskens zorgt ervoor dat we weer trots kunnen zijn op de Publieke Omroep. Een organisatie die jij en ik betalen met belastinggeld. Wil jij dat Ongehoord Nederland nóg meer zeggenschap en zendtijd krijgt? Word dan NU lid! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En hoe groter de kans dat Zwarte Piet terugkeert bij de Publieke Omroep.

Doneer aan NederlandFeest.nl

NederlandFeest.nl ligt onder vuur. Websites met Zwarte Piet erop afgebeeld kunnen mogelijk binnenkort geen reclame-inkomsten meer genereren.

Wil jij dit geluid behouden? Wil jij op de hoogte blijven van Sinterklaas, Zwarte Piet, Kerst, Oud en Nieuw, vuurwerk, Pasen, paasvuur, Pinksteren en nog veel meer Nederlandse feestdagen en tradities? DONEER dan nu!

Naast onze doneeractie-pagina en Tikkie kun je nu ook via PayPal een (kleine) donatie doen om onze website en sociale media in de lucht te houden.

Doneeractie

Wil je helemaal anoniem doneren? Gebruik dan deze link en stort via Doneeractie.nl. NederlandFeest.nl weet zo niet wie er doneert.

PayPal

Hier maak je meteen een bedrag over via PayPal. Het komt direct bij de maker terecht.

Tikkie

HIer kun je ons een bijdrage in Euro’s leveren door met een Tikkie te betalen. Dat is de snelste manier om jouw donatie bij NederlandFeest.nl te krijgen. Maar: de link is niet oneindig geldig… Ik moet dus regelmatig de link aanpassen. Werkt deze link niet en wil je per se met een Tikkie doneren? Kom dan later even terug (ik update regelmatig).

Foto: nieuwsbrief OngehoordNederland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *